2777
2789
عنوان

بخشش خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 105 پست

اون خیانت کرده ودوباره و دوباره خیانت خواهد کرد وتو میمونی وبچه ای که بدنیا میاد از طرفی هر دوکم سن وسالیت این اشتباها در سنین شما متداول هست کاش دیرتر ازدواج میکردی به نظرم جدا شو البته خودت بهتر می دونی صلاحتو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگیم اخه😔

این خیانت کوفتی هم تمومی نداره که...تمام زندگیا شده خیانت معلوم نیست بعد از اینم سر به راه گیرت بیاد با این وضع جامعه.ولی سنت کمه بچه هم نداری بیشتر فکر کن مجبور نیستی با این فکر که یک عمر رهات نمیکنه زندگی کنی.بچه دار اصلا نشو تا تصمیم قطعی بگیری.نری با یه بچه ببینی نمیتونی تحمل کنی برگردی

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

یکی میگه ادم نمیشه یکی میگه این فرصت دوباره بده ولی دیگه نمیکشم 

شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪ 😍💋  شروع وزن ۷۹ _ وزن فعلی ۷۵ _ هدف اول ۷۰ _ هدف دوم ۶۵ _هدف سوم ۶۰ _ وزن نهایی ۵۷ 😌💪 
اره 

عزیزم سنت کمه به خاطر اون با احساست داری تصمیم میگیری

ولی عاقلانش اینه که آدم خیانت کار درست نمیشه بشین اساسی فکر کن تا سنت کمه و پای بچه وسط نیست خودتو نجات بده درسته خیلی سخته ولی واقع بین باش

بلندشی بری از این به بعد خیانتم ببینی شوهرت میخواد برگرده بگه خودت میدونی من خیانت میکنم میخواستی برنگردی

تا حالا هم نیامده دنبالت و عذرخواهیم نکرده پس بدون براش مهم نیستی

بابام میگه پشتتم ولی طلاق نه از طرفی توی این خونه نمیتونم بمونم منظورم خونه بابام ولی دلم نمیخواد به ...

خونه بابات خوبه یا خونه شوهرت تحمل خیانت یعنی برات اسونه؟؟

فردا رفت زن دوم گرفت چیکار می‌کنی آنقدر ک شوهر تو پروژه اینکارو میکنه

چی بگیم اخه😔 این خیانت کوفتی هم تمومی نداره که...تمام زندگیا شده خیانت معلوم نیست بعد از اینم سر ب ...

منم همینو میگم دورو برم هر کی هست خیانت کرده

شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪ 😍💋  شروع وزن ۷۹ _ وزن فعلی ۷۵ _ هدف اول ۷۰ _ هدف دوم ۶۵ _هدف سوم ۶۰ _ وزن نهایی ۵۷ 😌💪 

شما جز اون موارد استثنایی هستی که من نمیگم کوتاه بیا بساز تحمل کن....

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
ازش تعهد بگیر محضری و قانونی حق طلاق حق حضانت بچه همه چی رو ازش بگیر  بچع هم نیار تا چندسال ...

اینا که گفتی در صورتی امکان پذیره که مرد پشیمونه و میخواد زنش برگرده سر زندگیش نه برای کسی که اصلا بودو نبود زنش مهم نیست از کارشم پشیمون نیست

واقعا جدایی واسم سخته نمیدونم چه خاکی به سر بریزم میگم تعهد بگیرم که تحقیق کردم واسه دلخوشی بیش نیست حق طلاق هم هر وقت بخوام میتونم طلاق بگیرم واسه بچه نگرانم 

منم همینو میگم دورو برم هر کی هست خیانت کرده

ولی فعلا که خیانت این برات روشده.میتونی یک عمر با دونستن این قضیه و تکرار خیانت زندگی کنی؟؟ ببین این پشیمونم نیست و عذرخواهی نکرده کتک هم زده.سنی نداری حیفی.اللن شاید چون سنت کمه غلبه احساسات داری بمونی بگی تحمل میکنم ولی بعدها بزرگتر بشی بعید میدونم.هر تصمیمی گرفتی بچه نیار فعلا

اینا که گفتی در صورتی امکان پذیره که مرد پشیمونه و میخواد زنش برگرده سر زندگیش نه برای کسی که اصلا ب ...

همیشه دست پیش میگیره و طلب کاره خیلی عصبیه بعد چند روز تازه میاد به پام میوفته الانم فکر کنم منتظره اروم شم اگه زنگ زد جوابشو بدم یا نه 

عزیزم مهریتو بگیر باهاش طبقه بالای خونه باباتو بساز زندگی کن

گوه نداره چی بگیرم نه کار درست نه هیچی