2777
2789

دین یچیز شخصیه ..یکی مسلمونه یکی مسیحیه یکی‌ خدا پرسته فقط

وقتی نمیدونید طرف چیو قبول داره بزور اعتقاداتتونو تو حلقش نکنید

انقدر تندخو بودن جلوه دین شمارو بد نشون میده

بهتر نیست کار به کار هم تو این یه مورد نداشته باشیم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی مشکل خیلی از اینایی که مذهبی هستن چیه فکر میکنن همه در همه مورد اشتباه میکنن فقط خودشونن که درست میگنحتی صلاح زندگی دیگرانو بهتر از خود طرف میدونن البته فکر میکنن که میدونن،یه نمونه کوچیک دیروز یه تاپیک درمورد سقط جنین بود چنان ریختن سر بیچاره با این که یک درصدم از زندگیش نمیدونن اصلا نمیدونن چرا مجبور شده جنینش رو سقط کنه صددرصد کسی که این کارو میکنه خودش صلاحشو میدونه شب و روز بهش فکر کرده ولی قشنگ میان بهش میگن تو قاتلی و فلان، باید بهتون بگم خدایی که گفته سقط گناهه گفته قضاوت کردنم گناهه اندکی آدم باشید اگر نمیتونید انسان باشین

لطفا تا میتونید کسی رو قضاوت نکنید....
میدونی مشکل خیلی از اینایی که مذهبی هستن چیه فکر میکنن همه در همه مورد اشتباه میکنن فقط خودشونن که د ...

واقعا انسانیت خیلی مهم تره 

خیلیم بدجنسن من بار ها شاهد بودم

مثلا ما با ادمای محجبه کاری نداریم میگیم خب خودش خواسته پوشش این باشه طرز فکرش اینه ...ولی از طرف اونا هر فکری  ما میکنیم تند برخورد میشه ..مثلا اون خانم بدن خودشه دوست داره بچشو سقط کنه شرایطشم نداره نگهش داره...کلا زیاد اذیت میکنن

مثلا هر کار میخوای کنی سریع میگن خدا فلانت میکنه یکی نیست بگه تو نظر انسانیتو بگو وگرنه اون اگ دینی میخواست پیش بره از یکی دیگ میپرسید چکار کنه

واقعا انسانیت خیلی مهم تره  خیلیم بدجنسن من بار ها شاهد بودم مثلا ما با ادمای محجبه کاری ندار ...

ببین بین همه ادیان و طرز طفکرها،همه جور آدم پیدا میشه مثلا من یکی از خواهرشوهرام خیلی مذهبیه ولی واقعا مذهبیه نه از این الکیا تو این ده سال ندیدم یه تار موهاش بیرون باشه پشت سر کسی چه خوب چه بد حرف بزنه یا کسی رو قضاوت کنه از این کارا متنفره تا حالا به من نگفته چرا اینجوری لباس میپوشی چرا روسری نمیپوشی اصلا به کار کسی کاری نداره اون خوبه آزارش به کسی نمیرسه ولی بعضیا از مذهبی بودن فقط ادعاشو دارن که تو این سایت هم خیلی زیاد هست

لطفا تا میتونید کسی رو قضاوت نکنید....