2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم باهام قهرکردن

329 بازدید | 14 پست

سلام خانما من باردارم. ده روز پیش تو خونه پدرشوهرم ی مسئله یکدفعه پیش اومد و با همسرم بحثمون شد. نگید نباید اونجا بحث میکردین. چون خسته شده بودم مثلا میخاستم خانوادش راهنمایی و سرزنشش کنن چون کاملا حق با من بود خودشونم میدونن. خلاصه بحث کردیم و من خیلی حالم بد شد عصبی شدم و ی سری حرفا زدم. ن ک بی احترامی چیزی خدایی نکرده. ولی واقعا این اتفاق ب طرز تربیت بچه بستگی داره متاسفانه پدرومادر و خانوادشون خیلی کاهلی کردن و فکر میکنن تحت هرشرایطی ما عروسا باید سکوت کنیم چون صرفا پول هست و از خورد و خوراک مشکلی نداریم. بعد دیگ چندروز خونه پدرم بودم گاهی بهم زنگ و پیام میدادن یا خاموش بودم یا یکی دوبار ک روشن بودم هم جواب نمیدادم چون حالم واقعا بد بود جواب تلفن دوستا و خانوادمم نمیدادم بخدا. حالا چندروزه هیییچ خبری ازشون نیست. اصلا برام مهم نیست چون من خییبلی در حقشون خوبی کردم ولی حاضر نبودن بچشونو راهنمایی کنن. باورتون نمیشه چقد محبت کردم بهشون. الان من کاری باید انجام بدم؟ آخرین بار فقط ب خواهرشوهرم ک بهم پیام داد گفتم ک این ی اختلاله ک تو کودکی شکل گرفته دکترهم اینو گفته. و گفتم ک من با دخترم میرم تو خونم همه اون خونه برا منه شوهرم هم ۴ تیکه لباس داره ورداره ببره. بچه ها اتفاقی ک افتاده انقد بزرگه حتی نمیخام بهش فک کنم. هیچکس متوجه فشاری ک رو من بوده نیس. الان من باید زنگ بزنم یا برم اونجا؟ یا منتظر اونا باشم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شبیه اشتباه شما رو منم انجام دادم  خیلی کارم اشتباه بود که اونجا مطرح کردم اما اونا ازمن به شدت حمایت کردن

حالا میشه بگی مسئله چی بوده چون این جوری نمیشه آدم نظر بده

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

چه قد بی سیاستی اسی. چه قد اشتباه کردی. چرا فک کردی اونا طرف تو رو می گیرند و با پسرشو ن دعوا می کنن. چرا اونجا دعوا کردی اصلا. بعدا هم که جوابشونو ندادی. خوب از چشمشون افتادی که

مگه نمیگی بهت پیام دادن و گوشیتون خاموش بوده!!! ولی کاش آنقدر نگی اخلاق های بدش ت کودکی شکل گرفته ج ...

دقیقا مشکلی ک پدرشوهرم سالها با مادرشوهرم داشته تا داغونش کرده الان شوهر منم داره. برادر بزرگترش هم داره. بعد خواهرشوهرم میگ داداشم تا وقتی مجرد بود خوب بوده!!! خب اون موقع زن نداشته ک این اخلاقش بیاد بالا.  

واقعا بعضی رفتارها از کودکی شکل میگیرن من کاملا درک میکنم.همسر خودم از بچگی تا نوجوانی از طرف خانوادش محبت ندیده همش تخریبش کردن الان هر کاری بگن براشون میکنه چون دنبال توجه و جذب محبت از طرف اوناست خودشم اینو قبول داره

دقیقا مشکلی ک پدرشوهرم سالها با مادرشوهرم داشته تا داغونش کرده الان شوهر منم داره. برادر بزرگترش هم ...

قطعا اونا نمیان عیب خودشونو جلوی تو بپذیرن که اصلا بر فرض بپذیرن هم کاری از دستشون بر نمیاد که 

قطعا اونا نمیان عیب خودشونو جلوی تو بپذیرن که اصلا بر فرض بپذیرن هم کاری از دستشون بر نمیاد که 

خب من ک نگفتم جلو من بگن اره ما پذیرفتیم ولی حق ب جانب هم نباشن دیگ.