2777
2789
عنوان

مرد واحد روبه رویی😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1423 بازدید | 101 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط اون خانم بدبخت آلوده نکنه به بیماریهای مقاربتی

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

ب نظرم نگو  ب زنش  ویران میشه  دوباره یه چی ازش دیدید آروم آروم براش بگو

ولی خانمم گناه داره فردا زگیل مگیل  میگیره هزار مریضی  از طریق رابطه هست😔با مشاور صحبت کن بعد تصمیم بگیر

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

این چه حرفیه زنش اینو تنها نذازه شوهره زنش رو به هزار بهانه تو خونه تنهامیذاره ومیره پی کثافتکاریش

شاید اگه زن خودش پیشش بود نیازشو با زنش تامین میکرد . اصلا چرا باید زن  و شوهر جدا جدا برن سفر.از شهر دیگه زن گرفته دنده اش نرم پاشه همراه زنش بره با زنشم برگرده.

مطمئن باشید خود خانومه هم یه چیزایی حس میکنه 

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من                        
هیچکار نمیکنه میاد میگه حکم ورود ندارم 

ی جوری ب زن بگو ک ازسمت شما نباشه نامه ای خط ناشناسی تلفن عمومی

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

من هبچ وقت نتونستم خانمایی که تنها میرن سفر رو درک کنم!

چ درکی خو منم دورم مجبور آدم شوهرشو ک چهار روز نمیره خونه مامانش تنها نباشع هزار مشکله مامان بابا آدم مریض باشه 

❤️𝓨𝓸𝓾 𝓪𝓻𝓮 𝓽𝓱𝓮 𝓫𝓮𝓼𝓽 𝓲𝓷𝓬𝓲𝓭𝓮𝓷 𝓸𝓯 𝓵𝓲𝓯𝓮✨A

ن این کارو نکن ...کوچه پشتی ما همچین جریانی بود 

زنگ زد ب خانمه ک شوهرت زن اورده 

اونم داداشاش و پدرش اورد با خودش ..درگیر شدن با داماد

داماد پدر و یکی از داداشای زنه روکشت با تفنگ

یکی هم زخمی ...خانمه طلاق گرفت ..شوهره هم حکم اعدام

دیگه نمیدونم اعدامش کردن یا ن...

خلاصه ی خبر چینی ساده آتیش درست کرد 

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

زنگ بزن به پلیس بگو اینجا داره زنا اتفاق میوفته 

البته این وقتی جوابه که صیغه نباشن 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
شتید اگه زن خودش پیشش بود نیازشو با زنش تامین میکرد . اصلا چرا باید زن  و شوهر جدا جدا برن سفر. ...

یعنی اگر یک مرد زنش مریض بشه و مثلا دو س ماه دکتر رابطه را براش ممنوع کنه اون مرد مجازه؟؟؟ حالا این خانم نههیت یک هفته رفته پس دوران پریودی چکار میکنن کثافت کاری را توجیه نکن گلم

اونقدر ادای آدمهای قوی را در آوردم که خودمم باورم شد قوی ام 😏 هرکی دلش گرفته بود من بودم....هرکی غصه داشت من بودم.....هرکس از عالم و آدم بریده بود من بودم......ولی وقتی نوبت ب خودم رسید.....بازم فقط من بودم و من.....🙂🙂🙂 داشتم با عروسک هام بازی میکردم نفهمیدم کی بزرگ شدم و شونه هام اینقدر قوی شد که این همه غم را به دوش کشیدم و آخ نگفتم🤫  هروقت گفتم خسته ام هیچکس باور نکرد خستگی مو این شد ک خسته شدم از زندگی💔 دلم میخواد یک شب بخوابم و دیگه صبح نشه چون واقعا خستم🖤   من اونقدر زیادی مهربونم که بهم میگن احمق پس برای من از سیاست داشتن نگو آرزوی مرگ کردم مرگ هم یادم نکرد💔یکی از تناقض هایی که توی زندگیم تجربش کردم این بوده که؛دلم واسه یه نفر خیلی تنگ شده بودش ولی دیگه نمیخواستم توی زندگیم باشه.....عجیب بود نبود.....؟؟؟ نامهربانی آتشم زد....آتشم زد💔💔 من کاربر جدید نیستم از زمان اقدس اینجا بودم....دیگه نی نی سایت جذابیت اون موقع ها را نداره  (قول میدم یک روز بشم ناجی همه زنهایی که به اجبار ظاهری همچو کوه داشتند و از درون نابود....) یک روزی که خواستم از سایت برای همیشه برم داستان زندگیمو حتما تعریف میکنم امیدوارم اون روز آخرش باشه ی پایان شیرین نه مثل این ۳۰ سال تلخ💔