2777
2789
عنوان

مرد واحد روبه رویی😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1423 بازدید | 101 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ بزن به پلیس بگو اینجا داره زنا اتفاق میوفته  البته این وقتی جوابه که صیغه نباشن

صیغه هم نباشه نمیتونن وارد خونه کسی بشن ..باید دادگاه حکم بده ..فکردی الکیه

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
نمیگم من ،بعدش زنش میدونست این اهل خیانته اما فکر نمیکرد زن بیاره خونه خودش

خب دیگه خودش میدونه پس گفتنم نیازی نیست 

ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم 
من هبچ وقت نتونستم خانمایی که تنها میرن سفر رو درک کنم!

چون شما تفکر بالغانه راجع به ازدواج ندارید 

فکر میکنید ازدواج یعنی ۲۴ ساعته پیش هم بودن 

ادما با ازدواج یه بخشی از زندگیشون رو باید مشترک کنن 

یه بخشی رو هم باید به خودشون اختصاص بدن 

حالا این بخش رو این خانوم ترجیح داده به خانوادش اختصاص بده .

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
یعنی اگر یک مرد زنش مریض بشه و مثلا دو س ماه دکتر رابطه را براش ممنوع کنه اون مرد مجازه؟؟؟ حالا این ...

خیر خانم جان.ولی مردی که سر و گوشش میجنبه رو نباید ول کنه بره باید همراهش ببردش اصلا خانواده اش نمیگن چرا دامادمون با تو نیومد!

چون شما تفکر بالغانه راجع به ازدواج ندارید  فکر میکنید ازدواج یعنی ۲۴ ساعته پیش هم بودن  ...

خانم محترم من نابالغ خودم ماموریت دو هفته ای خارج از کشور میرم اول شوهرم آدم درستیه بعد هم معتقدم بعد ازدواج اون دو نفر یکی هستن همسرش تو دیدار خانواده اش باید همراهیش کنه نه بی مسئولیت باشه بگه به من چه خودت برو. 

نمیگم من ،بعدش زنش میدونست این اهل خیانته اما فکر نمیکرد زن بیاره خونه خودش

اگر هم بگی زنش باور نمیکنه .شوهرش خیلی قشنگ انکار میکنه وشما رو بد جلوه میده تازه ضایع هم میشی .

خودت باش مگه خودت چِشِه 😊😊😊
صیغه هم نباشه نمیتونن وارد خونه کسی بشن ..باید دادگاه حکم بده ..فکردی الکیه

این برا فیلماس 

زنگ بزنه بگه یدونه دختر و پسر نامحرم رفتن تو خونه پلیس میاد رسیدگی میکنه 

غیرقانونیه ورود به منزل بدون حکم 

ولی خب اینجور مواقع پلیسا اهمیتی به قانون نمیدن 

یسری مواقع مثل تنها بودن دختر و پسر و مهمونی و... زود رسیدگی میکنن 

اون اقا هم ببینه کارش لو رفته هر چیم باشه یکم خودشو جمع و جور میکنه 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
من بارها به زنه گفتم با شوهرت رابطه نداشته باش گوش نمیده،خودش میدونه شوهرش اهل خیانته اما فکر نمیکرد ...

یعنی خبر داره با زن های دیگه میخوابه؟

چی بگم والا 

خوب الان صد تا مریضی گرفته دیگه 

شاید فکر میکنه طرف نهایت چت میکنه

خیانت میکنه 

باهاش

گلم

عزیزم

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم