2777
2789

بچه ها شوهرم پنجشنبه آیی بهش گفتم خواهرم میخواست با مدرسه بره مسافرت گفتم بریم بیرون خودم می‌خوام براش خوراکی بخرم ببره خلاصه با اخم و تخم رفتیم چهار پنج تا خوراکی برداشتم شد چهل و هشت تومن کلا اومدم حساب کنم نذاشت کارت خودشو داد .... جمعه ام رفتم یه جا قرار شد اسنپ بگیره برگردم ، شد سی و هشت تومن از اون روز اصلا سر سنگین شده تو هر زنگی ام تقریبا میشه هوامو داشته باش الکی اسنپ نگیر چرا خودت از کیه دیگ‌ نگرفتی حساب کنی🥲🥺خسته ام کرده همش میگه هوامو داشته باش 

چکار کنم دیوونه شدم 

خواب دیدم آسمان از چشم ماه افتاده بود ♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عقدین؟ ازین ادماییه که مسائل مالیتو باید ازش مخفی کنی

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

خسیسه کلا؟

ی وقتا آنقدر خوبه چیزا که دوست دارم میخره در حد توانش نه اینکه بگم می‌ره یه چیز گرون مسخره مثلا ایرپاد دوست داشتم رفت یه معمولی درحد توانش خرید دویست یا دویست و خورده آیی بود دیگ از اون یک و خورده آییا نخرید منم ذوق کردم میدونستم حد توانش بوده انقد

اوضاع مالیش خوب نیست ؟

باباش وضعش خوبه ، خودشم از طریق باباش ساپورت میشه تقریبا نمی‌دونم یا باباش براش نریخته حقوقشو یا کم ریخته نمی‌دونم هیچی

نمیدونم والا آخه یعنی چی آدم نمیدونه ازدواج می‌کنه خرج داره 

شما زمانی ک بله دادی وضعیت مالی ندیدی بدونی چقدر داره حقوق چقدره دیگه متوجه میشی از خساست میگه یا پول نداره

ی وقتا آنقدر خوبه چیزا که دوست دارم میخره در حد توانش نه اینکه بگم می‌ره یه چیز گرون مسخره مثلا ایرپ ...

خوب شاید واقعا دستش خالیه

گلم

عزیزم

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
بله عزیزم عقدیم، یعنی چی؟؟متوجه نشدم 

یعنی میخوای کادو بدی یا خرید کنی نشونش ندی و یواشکی انجامش بدی وگرنه رابطتون سرد میشه ،میگم انگار از این مدل مرداس 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

شما زمانی ک بله دادی وضعیت مالی ندیدی بدونی چقدر داره حقوق چقدره دیگه متوجه میشی از خساست میگه یا پو ...

ا اتفاقا پرسیدم 

اولش خیلی خفن اومدن جلو هر دفعه گل و شیرینی آوردن شده بود  یه شاخه گل حتما میآورد حتی زمانی که میرفتیم مشاور