2777
2789
عنوان

خانومای باردار لطفا یه لحظه میایین

236 بازدید | 16 پست

سلام من تازه وارد هفته ٢٢ شدم

توی هفته ٢١ خیلی تکونای نی نیم رو حس میکردم شبا که خیلی بیشتر

ولی از دیروز دیگه هیچی حس نمیکنم تکونی نخورده

میخواستم ببینم چجوریه؟ هرروز باید تکون بخوره یا ن نگران نباشم

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

یه لیوان شربت شیرین بوخور رو دست چپ بخواب اگه حس نکردی پاشو برو دکتر

باشه عزیزم

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم شماهم سرم ای وی ای جی زدی؟کارخاصی کردی ک انتقالت مثبت شد؟منم فردا انتقال دارم ک باید سرم میزدم ک گیرم نیومد 😔

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
سلام عزیزم شماهم سرم ای وی ای جی زدی؟کارخاصی کردی ک انتقالت مثبت شد؟منم فردا انتقال دارم ک باید سرم ...

سلام عزیزم من ای وی اف نکردم

ما دکتر طب سنتی رفتیم

ببین گلم برای حس کردن تکونش یه چیز شیرین بخور.مایع باشه بهتر.به پهلوی چپ بخواب

من دیروز و پریروز تایم زیادی تو بازار بودم مشغول خرید هیچ تکونی حس نمیکردم.نگران شدم.تا خونه اومدم شیرینی خوردم و دراز کشیدم شروع کرد به حرکت وروجک.

سلام عزیزم من ای وی اف نکردم ما دکتر طب سنتی رفتیم

ای جانم ،مبارکتون باشه،ان شاالله ب موقع و سلامت بیاد بغلت ...چه داروهایی بهتون داد ک باردارشدید؟؟؟

ای جانم ،مبارکتون باشه،ان شاالله ب موقع و سلامت بیاد بغلت ...چه داروهایی بهتون داد ک باردارشدید؟؟؟

ممنون عزیزم ❤

نمیدونم چی بودن داروی دست ساز خودشون بودن هم داخل کپسول هم شربت اینا ولی روشون ترکیبات نزده بود و درکنارش هم هفته ای یبار حجامت یا زالو درمانی میکردیم

البته من مشکل از همسرم بود واریکوسل داشت خودمم بخاطراین رفتم که عفونت یاکیستی نداشته باشم بدنم اماده باشه

ممنون عزیزم ❤ نمیدونم چی بودن داروی دست ساز خودشون بودن هم داخل کپسول هم شربت اینا ولی روشون ترکیبا ...

خیلی ممنون ک وقت گذاشتی و کامل توضیح دادی خدابرکت و سلامتی بهتون بده ...خیربچه و زندگیتم ببینی...برای منم دعاکن فردا انتقال جنین دارم. مثبت بشه خسته شدم از چشم انتظاری

خیلی ممنون ک وقت گذاشتی و کامل توضیح دادی خدابرکت و سلامتی بهتون بده ...خیربچه و زندگیتم ببینی...برا ...

خواهش میکنم عزیزم

ممنونم❤

انشاالله که مثبت میشه عزیزم فقط استرس نداشته باش که شرایط بدنیت بهترباشه

درکت میکنم خودمم این روزای انتظارو گذروندم ولی فقط امیدت به خداباشه مهم اینه که جواب انتظارت شیرینه

باشه عزیزم

سلام عزیز دل خوبی نی نی نازمون خوبه...دوستم امضات خوندم اتفاقی تاپیکت دیدم...دوستم خودت انتظار کشیدی اونم زیاد...منم چهارساله منتظردومی هستم ارزوی دخترمه خواهر بشه خیلی تنهاس خودمم سنم بالاس دعا میکنی باردار بشم خودت دلشکسته بودی ...از کنایه ها مردم بگذریم...من فقط عذاب وجدان تنهایی این بچه دارم...دعام میکنی حامله باشم همین ماه منم اسمم سمانه...دعام میکنی🥺...خدا عزیزات رو حفظ کنه نی نی سلامت بغل بگیری

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

سلام عزیز دل خوبی نی نی نازمون خوبه...دوستم امضات خوندم اتفاقی تاپیکت دیدم...دوستم خودت انتظار کشیدی ...

سلام عزیزم ممنونم خیلی لطف کردی

نگران نباش گلم خدابزرگه انشاالله که به زودی یه نی نی خوشگل برای دختر گلت میاری

چشم عزیزم اگه قابل باشم حتما

برات نادعلی میخونم از ته دلم میخوام که به آرزوی قشنگت برسی❤

سلام عزیزم ممنونم خیلی لطف کردی نگران نباش گلم خدابزرگه انشاالله که به زودی یه نی نی خوشگل برای دخ ...

عزیزی مهربونترینی..انشالله دعات در حقم میگیره😍...لطف میکنی در حقم...مراقب خودت و نی نی قشنگمون هم باش

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن