دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزم.لای یه باند کمی با قاشق عسل طبیعی بریز وبذار چند ساعت بمونه.هم عفونت داشته باشی کشیده میشه وهم بخیه هات زود جوش میخوره.نگران هم نباش که بخیه ات چیزی بشه.امیدوارم زودتر لباس عافیت بپوشی گلم
وقتی بفهمی نیازی نیست؛به هرچیز واکنش نشون بدی،یا به هر حرفی جواب بدی،اون موقع پخته شدی❤
کلا سزارین اختیاری رو برداشتن هیچ جا قبول نکرد حتی بیمارستانای خصوصی زنگ زدم بیمارستان خصوصی ...
چ بد ولا کار بدی کردن.. شاید یکی نخادطبیعی بزاد عجبا.. انشاله زود خوب بشید.. پاقدم کوچلوتم پربرکت🌺
دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷
ممنون عزیزم بخواد نخواد نداریم تو زایشگاه کافر مسلمون میکنن با این قانوناشون
بله متاسفانه خاهرم زایمان کرد بسیار اذیتش کردن