2777
2789
عنوان

سوال حقوقی دارم تروخدا اگه کسی سرش میشه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 68 پست
برو دفتر خدمات قضایی بگو برات کدو ارسال کنن من خودم تو دفتر مردمو ثبت نام میکنم...میتونم کدو بفرستم ...

تروخدا کمکم کن اگه میتونی ازت خواهش میکنم تروخدا دستم بجایی بند نیست دارم سکته میکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام  ببینید وقتی شما ثبت نام می کنید  کد شخصی به شماره موبایل شما در همان لحظه می ...

خیر

ارسال کد شخصی رو باید گزینش رو در پایان ثبت نام بزنن تا ارسال بشه

ممکنه کسی که ثبت نامشون کرده یادش رفته باشه

ممکنم هست ایشون کدو گم کرده باشن

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱
کافی نت جواب میده؟؟؟

نه

دفتر خدمات قضایی

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱
تروخدا کمکم کن اگه میتونی ازت خواهش میکنم تروخدا دستم بجایی بند نیست دارم سکته میکنم 

عزیزم برو دفتر خدمات قضایی همونجا بگو برات ارسال کنن

کارت ملیتم ببر حتما

کجاها میشه تاحالا نرفتم نمیشناسم

توی مپ بزن عزیزم

تو سامانه ثنا ثبت شده بود  پیامک نیومده

اگه پیامک نیومده چجوری متوجه شدی؟

خیر ارسال کد شخصی رو باید گزینش رو در پایان ثبت نام بزنن تا ارسال بشه ممکنه کسی که ثبت نامشون کرده ...

ببینید وقتی ثبت نام میشه به همون خط که بنام شخص هست یک پیام رمز موقت میاد و سپس کد تأیید 

که مسئول ثبت کد رو می پرسه، به محض ثبت کد 

رمز شخصی به موبایل ارسال می شود 

برم اخه چی بگم حرف زدنم بلد نیستم خاعاک برسرم

برو بگو ازم شکایت شده دیگه خودشون نگاه میکنن باید رمز ثناتو داشته باشی 

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

اگه پیامک نیومده چجوری متوجه شدی؟

همینجوری از سر کنجکاور گفتم برم سایت ثنا رفتم دیدم از ۱۱همین ماه همش ابلاغیه اومده خاستم جزئیات و وارد کنم همش میزد ک وارد سامانه ثنا بشین رمز شخصی منم وارد شدم ولی فعلا رمز شخصی ندادن