2777
2789
عنوان

سوال حقوقی دارم تروخدا اگه کسی سرش میشه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 68 پست

دوست عزیزم

اگر پیامک نیومده برات اصلا جای نگرانی نیست...نمیدونم بدون رمز چجوری رفتید داخت ثامانه ثنا که دیدید ابلاغیه دارید

ولی حتما دفتر خدمات قضایی رو برو...شاید واقعا چیزی باشه

درضمن نیاز به دوشماره موبایل نیست

یک شماره ثابت منزل و یک شماره خودت کافیه بزا ثبت نام...شما ثبت نام کردید و اینا دیگه لازم نیست

قبلشم تو پیام های گوشیت یه سرچ بزن رمز شخصی شاید توی پیام های قدیمیت هست و شما ندیدی

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱
نداده بهم رمز ثنا

اسمش رمز شخصیه

سرچ کن

نبود برو دفتر

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نداده بهم رمز ثنا

مگه میشه پس دوباره باید ثبت نام کنی باید حتما یه رمز بهت بده 

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

ببینید وقتی ثبت نام میشه به همون خط که بنام شخص هست یک پیام رمز موقت میاد و سپس کد تأیید  ...

من کارم ثبت نام ثنا هست

کد تائید مرحله دومه

رمز شخصی مرحله اخر هست که گزینه ارسال داره

فقط رمز ورود داد ولی رمز شخصی نداده

همونه دیگه بری کافی نت راهنماییت میکنن

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

عزیزم برو داخل ثامانه ثنا

یه گزینه هست که فراموشی رمز هست

بزن

من تاحالا امتحانش نکردم

فکر کنم خودت بتونی انجام بدی

من کارم ثبت نام ثنا هست کد تائید مرحله دومه رمز شخصی مرحله اخر هست که گزینه ارسال داره

تروخدا درحقم خاهری کن شماری ای چیزی بده تماس بگیرم راهنماییم کن بخدا هیجاییو و نمیشناسم کاریم از دستم برنمیاد

عزیزم برو داخل ثامانه ثنا یه گزینه هست که فراموشی رمز هست بزن من تاحالا امتحانش نکردم فکر کنم خو ...

خب دیگه چی؟

عزیزم جواب سوالمو ندادیااااا میگم خط باید بنام خوده شخص باشه یافرقی نمیکنه؟

بله یکی منزل یکی همراه

خب ببینید شما در اینترنت به آدرس ابلاغیه خدمات قضایی رجوع کنید، سپس از شما نام کاربری می خواد،که کد ملی است بعد رمز شخصی رو بزنید فراموشی رمز بعد کلمه عبور اونوقت یک درگاه باز میشه که باید بعد نام کاربری گزینه شماره صادره شناسنامه رو وارد کنید که فکر کنم ۶ رقم باشد بعد از الف بالای شناسنامه که با رنگ قرمز نوشته شده سپس ادامه مراحل بعد کد برای خط موبایل شما ارسال خواهد شد،سپس وارد کنید و رمز موقت به موبایل ارسال خواهد شد

بعد به صفحه کاربری ابلاغیه دسترسی پیدا می کنید 

اگر پیام ابلاغیه باشد بر روی عکس پاکت نامه تعداد به عدد نوشته مثلآ ۱ اونوقت بر روی آن کلیک کرده و گزینه مشاهده را بزنید، بعد از آن گزینه چاپ را زده تا فایل pdf در موبایل ذخیره شود

تروخدا درحقم خاهری کن شماری ای چیزی بده تماس بگیرم راهنماییم کن بخدا هیجاییو و نمیشناسم کاریم از دست ...

عزیزم من هرچی اطلاعات داشتم رو بهت دادم

خودم هم دوماهه اینکارو یاد گرفتم و اطلاعاتم در همین حده

درمورد شماره تماس هم باید به اسم شخص و همراه خود شخص و در حضور خود شخص وارد بشه

ولی سامانه تشخیص نمیده که ایا واقعا خط به اسم خود شخص هست یا نه

ماهم به مردم میگیم خط به اسم خودتون رو بهمون بگید

خودشون هرخطی دادن میزنیم

توجه کنید تاکید بر اینه که این خط که بهمون میدن براشون ابلاغیه میاد...برا همین مهمه

خواسته باشید میتونید برید ویرایش هم بکنید و خط جدیدتون رو بدید وارد کنن براتون

توی گوگل بزن رمز ورود رو فراموش کردم ببین چی میشه

من باید برم آماده بشم

امیدوارم چیز خاصی نباشه برات