2777
2789

الان یهو رفتم کاربری قبلیم و تاپیک هامو خوندم 

واقعا از این همه سادگی خودم حالم بد شد

خداروشکر ک سر عقل اومدم و از اون زندگی نکبت اومدم بیرون

درسته هنوزم گاهی دلم خیلی برای خودم میسوزه ولی هرچی ک‌ بود تموم شد

امیدوارم تقاصشو پس بدن ک اینقدر  منو اذیت کردن 

کاربری قبلیم @دلبر1380  

و الان رفتم تو کار رنگ و لایت کارم خیلی خوبه و روحیم کلا عوض شده 

و وکیل گرفتم برای کارهای طلاقم 

برام دعا کنید 

ای کاش منم میتونستم یه کاری جور کنم یه خونه اجاره کنم دستم تو جیب خودم باشه طلاق بگیرم و برم

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بی‌تجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساکن کجا هستید ؟

غرب

ذوست ندارم کامل بگم

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بی‌تجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂                                            

خداروشکر که حالت عالیه یکم از کارت میگی منم در به در دنبال کارم به شاخه های ارایشگری هم فک کردم ولی ...

فعلا فقط مدل میزنم ولی میگن رنگ و لایت پر درآمد ترین لاین آرایشیه

واااای چرا به طلاق فکر میکنی اخه😭

چون خونواده ام همیشه مثل یه موجود اضافه باهام رفتار میکردن

نه خرج میکردن برام نه احترام بهم میزاشتن همش انتظارای بالا ازم داشتن وقتی کنکور قبول نشدن برگشتن بهم گفتن مایه ننگ و آبروریزی منم فقط خواستم خلاص شم از دستشون شوهر کردم و از چاله افتادم توی چاه.شوهرم بعد یکسال برادرش ازش کلاهبرداری کرد احمق و ورشکست شد الان به قدری زندگیم سگیه که حاضر بودم بمیرم نه اینکه این بلاها سرم بیاد.از سر شب همش دارم گریه میکنم دیگه نمیکشم😭

آها آخه ی کار در منزل بود سمت اسلامشهر ک یکی از مشتری ها می‌گفت خیلی خوبه در آمدش

اونجا که نمیتونم کار کنم.حداقل باید از شهر خودمون شروع کنم