2777
2789
عنوان

داغونم 😭💔

304 بازدید | 16 پست

سلام 😭💔حالم خیلی بده .بزرگترین مشکلم اینه که دارم بیش از حد احترام نگه میدارم و طرف مقابلم هیچی از احترام سرش نمیشه ولی من جلوش درنیامده و همیشه خوشرو بودم اونم حفظ ظاهر میکنه نمیگم منو دوست نداره ولی باحرفاش خیلی اذیتم میکنه اصلا انگار همون دوست داشتن هم نیست واقعی نیست با گریه دارم مینویسم 😭دارم راجب مادرشوهرم میگم 

من جهازم تکمیل بود فقط ی چیز نداشتم اونم اصلا قیمتش ۲ میلیون بود چون لازم نبود نگرفتم واقعا لازم نبودبرقی و اینا نبود ۴ بار غیر مستقیم گفته که یعنی اونو نداری و من هربار گفتم مشکلی نیست و اصلا نیاز نداریم امشب که داشتم جوابشو همین میگفتم شروع گرد با شوهرم حرف زدن که یعنی نمیشنوم در این حد زشت دلم از این میسوزه خیلی چیزا برام کم گذاشت به روش نیاوردم حتی دلداری دادم دلم خیلی میسوزه😭💔

کاراش ی جوریه که ن میتونم بگم بد مطلقه ن میتونم بگم خوبه 

دارم روانی میشم یکی و دوتا نیست حرص دادن هاش 

من نمیتونم مثل خودش بی رحم باشم 

یعنی بی رحم باشم خوب میشه؟؟زخم زبون بزنم بهش که هزارتا دارم بگم خوب میشه؟؟حرمت ها نمیره؟؟

نمیدونم چرا تایپک زدم اصلا دلداری همدردی راهکار نمیدونم 

فقط میدونم حالم خیلی بد بود شوهرم هم خوابید فقط تونستم به شماها بگم .

خب عزیزم چرا دور نمیشید بخاطر زندگیتون  هرچی احترام نگه میداری فک میکنن چخبره بزرگم باید بزرگی ...

هفته ایی ی بار میرم کلا 

توی ساختمون هستیم طبقه پایین ما هستن 

یعنی میگید به روش بیارم زخم زبان بزنم مثل خودشون؟؟چون خیلی حرف دارم برا گفتن

چشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم خودتون کارشناسی روانشناسی خوندی

یه جمله میگم بهت

یا باید قابلیت خر کردن آدم هارو داشته باشی

یا اینکه در مقابلشون خودتو به خریت بزنی

عزیزم کاملا درکتون میکنم

خودمم چنین چالش هایی اوایل ازدواجم داشتم

عملا کاری برام نکردن ولی از من خیلی توقع داشتن

پس بزن به باسنت و بذار انقدر بگویند و بگویند و بگویند 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

[QUOTE=318213402]عزیزم خودتون کارشناسی روانشناسی خوندی یه جمله میگم بهت یا باید قابلیت خر کردن آدم هارو من نمیتونم مثل خودشون حرفو بکوبونم تو صورتشون حرمت برام مهمه ولی ن به اندازه بی حرمتی خودم

هزارتا حرف دارم برای گفتن زخم زبون ولی میترسم یگم حرمتا بریزه.یعنی بگم؟

با زخم زبون زدن فقط خودتو بدمیکنی و بعدشم پشیمون میشی، سرد باش باهاشون اصلن اهمیت نده چیزی بت گفتن جوابشون بده ک بسوزن، اگ اوناهم زخم زبون میزنن فقط خودشونو خار میکنن

خب خیلی خونسرد و محترمانه جواب بده همه اش نریز تو دلت.‌بعد هم فک نکن اونم مثل مامانته اون مادر شوهره فرق میکنه انتظار نداشته باش خیلی باهات مهربون و اوکی باشه که بعد بخوره تو ذوقت.  بیشتر مادر شوهرا با عروس رقابت دارن فک میکنن اومده توجه و محبت پسرشون رو به خودش اختصاص بده. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
با زخم زبون زدن فقط خودتو بدمیکنی و بعدشم پشیمون میشی، سرد باش باهاشون اصلن اهمیت نده چیزی بت گفتن ج ...

اونا هیچی رو دلشون نمی‌ذارن از هرچی ناراحتن یا گله دارن راحت میگن ولی من از خیلی چیزا ناراحتم موندم تو فرصتش مثل خودشون بگم که بفهمنن یان چون دارم زجر میکشم میبینم خودشون میگن و من کلی حرف تو سینه ام دارم 

موندم بگم یان

خب خیلی خونسرد و محترمانه جواب بده همه اش نریز تو دلت.‌بعد هم فک نکن اونم مثل مامانته اون مادر شوهره ...

هیچ وقت اونو مثل مامانم نمیبینم قربون مامان مهربونم بشم  اینا ی جورین که هم باهات خوبن ی وقتایی هم هیچی تو دلشون نمیمونه به روت میارن منم خیلی چیزا دارم به رو بیارم منتهی میخوام بدونم بیارم یان 

باعث نمیشه حرمت ها بریزه؟؟

هیچ وقت اونو مثل مامانم نمیبینم قربون مامان مهربونم بشم  اینا ی جورین که هم باهات خوبن ی وقتایی ...

و بشدت حسووود و فضول خسته شدم هرچی با آرامش جواب دادم و کاراشونو به رو نیاوردم هرکس دیگه بود ...

اونا هیچی رو دلشون نمی‌ذارن از هرچی ناراحتن یا گله دارن راحت میگن ولی من از خیلی چیزا ناراحتم موندم ...

همیشه میخوام بگم ولی انگار نمیتونم وجدانم نمیذاره خدا ازشون نگذره ممنون عزیزم