2777
2789

حس و حال تک تک شمایی که فرشته هاتون آسمونی شدن با تمام وجود درک میکنم چون خودمم توی ۲۷ هفته بچمو از دست دادم اگه بگم بعد از ۱۵سال هنوزم براش گریه میکنم باور میکنید 

هنوزم اون لباسی که براش خریدم دارمش دوتا بچه دیگه دارم ولی هنوز به یادشم و میگم اگر بود الان مثلا ۱۴سالش بود یا فلان تاریخ تولدش بود و....

عزیز دلم خدا واااقعا به دلت صبر و ارامش بده ان شاالله بچههای دیگه ات به دنیا بیان دلت به اونها گرم ...

من بچمو خاک کردم 😭

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا الان من چرا این تاپیکو باید ببینم خدا.😭😭 خدا بهتون صبر بده خواهرای گلم واقعا سخته

دلم میخاد شماهایی که باردارین رو دعوا کنم و بیرون کنم از تاپیک...چرا میاین اینجا آخه با این شرایطتون

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
خانما بچه تو ۳۷ هفته اتفاقی بیفته تکون نمیخوره ؟! 

بچه وقتی مشکلی نداره در روز چندین بار تکون می خوره 

تو ماه آخر به خاطر  کم شدن جا کمتر تکون می خوره و حرکاتش ضعیف تر حس،میشه 

متوجه نشدم یعنی چی اتفاقی بیفته

یعنی خدایی نکرده فوت کنه تو شکم یا ضربان قلبش افت کنه تو هفته ۳۷ ... تکون نمی‌خوره ؟ یعنی مادر متوجه میشه ؟ آخه هفته های آخر تکون ها کم هست..بعضیا چطور متوجه نمیشن تکون نمیخوره بچه و مرده به دنیا میاد؟‌ دختر خالم نه ماهگی رفت زایمان دردش گرفت بچش کرده دنیا اومده بود و بنظرش تکون می‌خورده بچه کلا ولی میگن ۲ روز بوده مرده

به دنبال وارستگی 
تتو رو خدا برای دل شکسته منم دعا کنید 

لایق باشم حتما 

زیر این بارون توی این دل شب از خدا میخوام صدای ما رو بشنوه و حاجت دل همه ما رو بده انشالله آخه میگن زیر بارون دعا کنی و.......

من بچمو خاک کردم 😭

خدا صبر بده عزیز دلم

ولی باور کن دل شما ارومتره

همش اون صحنه که ماما بچم رو عین یه موش مرده گرفته بود نگاه میکردو بعد انداختش توی سطل  جلوی چشممه همش خودم رو سرزنش میکنم چرا نگفتم بدش به خودم خاکش کنم

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b
دلم میخاد شماهایی که باردارین رو دعوا کنم و بیرون کنم از تاپیک...چرا میاین اینجا آخه با این شرایطتون

عنوان تاپیکشو کامل نخوندم ولی دیگه رفتم.ایشاالله خدا به هیچ بنده ای نشون نده. واسه شماهایی هم که اتفاق افتاده صبرشو بده❤

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
من ۳۴هفته و ۴روز بودم که پسرمو از دست دادم تو شکمم مرده بود منو سزارین کردن وضعیت جنین بریچ بود دکتر ...

سلام من تو۳۸هفته دخترم توشکمم مرده بود

طبیعی به دنیااوردم 

فشاربالابندناف ازجهت کنده شده بود

سیسمونی توخونه بود

یعنی خدایی نکرده فوت کنه تو شکم یا ضربان قلبش افت کنه تو هفته ۳۷ ... تکون نمی‌خوره ؟ یعنی مادر متوجه ...

نمیدونم والا چون خواهرمم تکونای بچشو حس میکرد ولی وقتی رفته بود سونو گفته بودن دوروزه مرده تو شکمت...شاید تکونای جفت بوده. ..من استرس که میگرفتم میرفتم مرکز بهداشت صدای قلبشو گوش میدادم..یا میرفتم بیمارستان ان اس تی 

عنوان تاپیکشو کامل نخوندم ولی دیگه رفتم.ایشاالله خدا به هیچ بنده ای نشون نده. واسه شماهایی هم که اتف ...

برو گلم انشالله بسلامتی و دلخوش زایمان کنی...واسه من اتفاق نیفتاده..دوتا گل پسردارم..,,برو تاپیکای خنده دار