😔دخترمو تو ۳۱هفتگی ۲۰روز پیش طبیعی مرده ب دنیا اوردم .علت مرگش نازک شدن بند نافش و نرسیدن خون بهش بود ...تا چند روز حالم بده بود و گریه کردم اما الان عین دیوونه هام و انگار ن انگار اتفاقی افتاده .فکر میکنم خدا صبرشو بهم داده.از طرفی هم جای خالیش داره اذیتم میکنه
غزیزم درخت میکنم .بچه اولت بود؟چند وقت پیش این اتفاق افتاد ؟سزارین یا طبیهی؟بازم بچه دار شدی چند وقت ...
آره بچه اولم بود بعد 4 سال نازایی طبیعی زاییدم بعدش افسردگی شدید گرفتم رفتم مشاوره گفت که بهتره دوباره باردار بشی بعد 6 ماه خداروشکر باردار شدم الان 7 ماهه که حاملم ولی استرس و ترس از دست دادنش دارم نمی تونم حتی یه خورده ذوق کنم براش
همیشهکسی که ناله میکند، مظلوم نیست. گرگ وقتی زوزه میکشد برای دریدن است نه کمک کردن.....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بله عزیز.. یقین داشته باش. این دنیای پرپیچ و خم میگذره و در نهایت جای شما تو آغوش فرشته تون خواهد بود. فقط ناشکری نکنید اجازه بدید فرشته تون تو بهشت خوشحال باشه ک مادرش تسلیمِ امرِ الهی شده.
عزیزم .قبلش چه مراقبتهایی کردی برای بارداری بعدیت
تحت نظر دکتر زنان بودم یه سری قرص برام نوشتن تو دوره بارداری هم سرکلاژ کردم
"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)