2777
2789
من دوقلوهامو هفته ۲۴ زایمان زودرس کردم و از دست دادم سال ۹۲.خدا صبرشو میده

بازم باردار سدی؟چند ماه بعدش؟😔

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم والا چون خواهرمم تکونای بچشو حس میکرد ولی وقتی رفته بود سونو گفته بودن دوروزه مرده تو شکمت.. ...

شوهرم اصرار می‌کنه بریم بیمارستان همینجوری برای چکاپ آخر هفته ۳۷ هستم دارم میرم تو ۳۸ من نمیرم 😑

به دنبال وارستگی 
شوهرم اصرار می‌کنه بریم بیمارستان همینجوری برای چکاپ آخر هفته ۳۷ هستم دارم میرم تو ۳۸ من نمیرم 😑

فردا یه سر برو..بهتر از دل نگرانی و استرسه

من چند هفته اخر مرتب میرفتم فشار و وزن و ان اس تی و صدای قلب

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

منم ی هفتس سقط کرم عین دیوونه ها شبا لالایی میزارم چشمامو میبندم فک میکنم تو بغلمه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

بازم باردار سدی؟چند ماه بعدش؟😔

۱۳سال بعد تو بیوش نوشته

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

برو گلم انشالله بسلامتی و دلخوش زایمان کنی...واسه من اتفاق نیفتاده..دوتا گل پسردارم..,,برو تاپیکای خ ...

فداتشم عزیزم ایشاالله خدا گل پسراتو برات حفظ کن.

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
فردا یه سر برو..بهتر از دل نگرانی و استرسه من چند هفته اخر مرتب میرفتم فشار و وزن و ان اس تی و صدای ...

خیلی سختمه از همه طرف تحت فشارم برای زایمان زودتر درکم نمیکنن خستم همش دارم پس می‌زنم دکتر و چکاپ رو 😑

به دنبال وارستگی 
خیلی سختمه از همه طرف تحت فشارم برای زایمان زودتر درکم نمیکنن خستم همش دارم پس می‌زنم دکتر و چکاپ رو ...

عزیزدلم کم مونده...فسقلی نازت رو بغل میگیری بسلامتی انشالله..همه دغدغه ها و نگرانیات تموم میشه...از تاپیک برو استرس برات خوب نیست گلم😘😘

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....