2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بزن گوگل نحوه استخاره و اوقاتی که باید بگیری خیلی خوبه اگا بلد باشی اگه نمیتونی هم بگو کسایی که بلدن برات بگیرن

سلامتی‌وجودش‌تعجیل‌درظهورش‌صلوات💚میشه برای حاجتم صلوات بفرستی❤يُدَبِّرُ الأَمْرَ اوضاع تحتِ کنترل خداست،خاطر جمع باشید..!🌱

وای آره...من حامله بودم میخواستم بندازم استخاره گرفتم اومد کاری میخوایید انجام بدید که عواقبش زندگیتو از هم میپاشونه...بعد کسی که استخاره گرفت ازم پرسید حامله ای؟؟؟ 

گفتم آره گفت بدنیا بیارش که زندگیت با اومدن اون بچه پر از برکت میشه

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

وای آره...من حامله بودم میخواستم بندازم استخاره گرفتم اومد کاری میخوایید انجام بدید که عواقبش زندگیت ...

اون بنده خدا آیدی یا شمارشو اجازه میده به من بدی؟؟ من کارم خیلی گیره

وای آره...من حامله بودم میخواستم بندازم استخاره گرفتم اومد کاری میخوایید انجام بدید که عواقبش زندگیت ...

دقیقا برای  ازدواج دوست منم چنین چیزی شد 

چندین بار   بد امد 

اما ازدواج کرد دیگه چقدر مشکل داره الان

🐖🐷🐽

یبارم میخواستیم ماشین بخریم بد اومد،من اولش ناراحت شدم ولی بعدش قشنگ فهمیدم دلیلش چی بود

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘