nazi_b_a_n_o مدیر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 1862 عنوان تجربه ای از استخاره دارید؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1511 بازدید | 31 پست بهش عمل کردید یا نه؟؟ نتیجه چیشد؟ 1402/08/29 | 23:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazi_b_a_n_o مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 1862 دقیقا برای ازدواج دوست منم چنین چیزی شد چندین بار بد امد اما ازدواج کرد د ... کاش منم برای ازدواجم استخاره میکردم و صرفا به عقلم اکتفا نمیکردم
مامان_نورامی عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 10409 اون بنده خدا آیدی یا شمارشو اجازه میده به من بدی؟؟ من کارم خیلی گیره کجا زندگی میکنی عزیزم 🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
مامان_نورامی عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 10409 دقیقا برای ازدواج دوست منم چنین چیزی شد چندین بار بد امد اما ازدواج کرد د ... یا باید انجام ندی کلا یا وقتی استخاره کردی هرچی اومد باید قبول کنی 🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
nazi_b_a_n_o مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 1862 کجا زندگی میکنی عزیزم مشهد ، کمکم کن به نیابت ازت میرم زیارت بخدا
هاشیموتو عضویت: 1402/07/08 تعداد پست: 9581 یعنی عمل نکردی نتیجه بد شد؟ منظورت اینه استخاره درست بود؟ نه منظورم اینه جواب استخاره خوب اومد ولی نتیجه فاجعه بود. من قبل فکر و مشورت استخاره گرفتم و به خیال اینکه خوبه یه سری نشونه هایی که می گفت این انتخاب درست نیست رو ندیده گرفتم.
مامان_نورامی عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 10409 مشهد ، کمکم کن به نیابت ازت میرم زیارت بخدا ای جان...تو حرم نمیگیرن؟؟؟ تلفنی هم انجام میدن،من الان شمارشو ندارم،از کوگل ببین نمیتونی پیدا کنی،دفتر مرجع تقلیدت 🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
nazi_b_a_n_o مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 1862 ای جان...تو حرم نمیگیرن؟؟؟ تلفنی هم انجام میدن،من الان شمارشو ندارم،از کوگل ببین نمیتونی پیدا ... نه آخه میپرسن براچی منم نمیتونم دروغ بگم بعد که میگم طلاق نمیگیرن
elahe2040 عضویت: 1399/01/27 تعداد پست: 117 اگر ادم مناسبی سراغ دارین معرفی کنیدمن به یه حاجاقایی توی ایتا پیام میدم جواب استخارمو میده خیلی مناسبه ولی باز شخص دیگه ای هم باشه بد نیست
nazi_b_a_n_o مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 1862 اگر ادم مناسبی سراغ دارین معرفی کنید من به یه حاجاقایی توی ایتا پیام میدم جواب استخارمو میده خیلی ... شما میشه آدرس ایدیشو بدی
elahe2040 عضویت: 1399/01/27 تعداد پست: 117 شما میشه آدرس ایدیشو بدی حاجاقا عابدیایدیشو نمیدونمشمارش ۰۹۳۰۲۲۶۱۱۳۲
nazi_b_a_n_o مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 1862 حاجاقا عابدی ایدیشو نمیدونم شمارش ۰۹۳۰۲۲۶۱۱۳۲ ممنونم
مامان_نورامی عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 10409 نه آخه میپرسن براچی منم نمیتونم دروغ بگم بعد که میگم طلاق نمیگیرن بگو نمیتونم بگم شخصیه شما فقط خوب و بدشو بهم بگید...من هیچوقت توضیح نمیدم برای چه کاری میخوام،خودش قشنگ و واضح جوابمو میده... 🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
nazi_b_a_n_o مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 1862 بگو نمیتونم بگم شخصیه شما فقط خوب و بدشو بهم بگید...من هیچوقت توضیح نمیدم برای چه کاری میخوام،خودش ق ... باشه عزیزم احتمالا همین کار رو هم بکنم یا بگم کاریه ، میترسم دروغ بگم قرآن بزنه کمرم 🤣
مامان_نورامی عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 10409 باشه عزیزم احتمالا همین کار رو هم بکنم یا بگم کاریه ، میترسم دروغ بگم قرآن بزنه کمرم 🤣 اوووو نه بابا خدا اینقد مهربونه...شماهم ایشالله بهترین تصمیمو بگیری و به آرامش برسی عزیزم 🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘