2777
2789
مالیات چه ربطی ب بیمه داره؟؟؟ مالیات براساس گردش حسابه فقط

مالیات بر حسب خرید و فروشه نه گردش 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

من اسکرین شات از درگاه پرداخت زرین پال دادم چیو بالا پایین بگم

نه عزیرم سوءتفاهم نشه میخواستم بنویسم کلی گفتم حوصلم نکشید گفتن شمافخرمیفروشی گفتم خوب چرا باید مجازی فخربفروشه وقتیکسی نمی‌شناسشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس ی نفر میاددرمورد کتک خوردن و حقارت کشیدن و مادرشوهر بدش میگه ب ما چ؟ خیلی چیزا ب ما ربطی نداره ول ...

عزیزم یه عده از بدبختی و‌نداری و ذلت دیگران شاد میشن و این مدل تاپیکا ناراحتشون میکنه

ببین ما هم همینیم  درآمد ۶ ماهه دوم سال برای شرکت ما چیزی حدود ۴/۵ میلیارد شد  مالیات و ...

👌👌👌

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

مالیات چه ربطی ب بیمه داره؟؟؟ مالیات براساس گردش حسابه فقط

عزیزم کسب و کار مالیات میده 

باید ثبت شده باشه

بازرس میاد بیمه پرسنل رو چک میکنه

مگه شوخیه😐

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

من بهت درخواست دوستی میدم اگه تمایل داشتی اکسپت کن من تو فیلد دیجیتال مارکتینگ کار میکنم هم میتونم به شما کمک کنم تو زمینه سایت هم اینکه منم قصد دارم اینکارو انجام بدم ولی یه سوالایی دارم ازت چون تجربه کردی میتونی بهم کمک کنی

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....
عزیزم کسب و کار مالیات میده  باید ثبت شده باشه بازرس میاد بیمه پرسنل رو چک میکنه مگه شوخیه😐

شاید تو فروشگاههای اینترنتی اینطور نیس که ما بهش برنخوردیم

شاید تو فروشگاههای اینترنتی اینطور نیس که ما بهش برنخوردیم

مگه نمیگی مالیات میدم؟به مالیات‌ لیست بیمه نشون ندادی؟!

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

عزیزم کسب و کار مالیات میده  باید ثبت شده باشه بازرس میاد بیمه پرسنل رو چک میکنه مگه شوخیه😐

کلا الان تراکنش های مالی اصلا نمیتونه جایی ثبت نشه .

مخصوصا از سال ۴۰۲ ...

هر کسب و کاری باید فاکتور داشته باشه و خرید و فروش رسمی باشه .

خرید و فروش رسمی مستلزم بردن به سامانه مودیان هست.

سامانه مودیان نیاز به حسابدارهایی داره که روزانه اعلام وضعیت کنن و ...

من به محض ساختن پیج یه ریلز گذاشتم ۵ میلیون ویو گرفت و سه کا فالور بعد کم کم بهم پیام دادن واسه تبلی ...

خخخخ من اینستا ندارم.

ی پیج اموزشی دارم تو روبیکا برای نقاشی حرفه ای.

باید وقت داشته باشم از کارام فیلم بگیرما نمیتونم چیزم یاری نمیکنه😁

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر