2777
2789
این حجم از تراکنش برای حساب شخصی ایجاد التزام مالیاتی میکنه حتی تو حساب شرکتها هم سرفصل داره  ...

ما شرکت مون بالای ۲۰۰ نفر هستش .

فروش محصولات خاصی هستیم که نمیتونم بگم ...

۱۳ واحد فروش داریم که هر واحد در فصل حول و حوش ۱ الی ۲ میلیارد فروش داره .

۱۳ واحد را اگر ۱ میلیارد حساب کنیم میشه ۱۳ میلیارد ...

یعنی مدیریت عامل ، ۱۳ میلیارد سود گرفته .یه درصدیش میشه حقوق و هزینه و ...

و زیر نظر مستقیم دارایی اصفهانیم .به قدری زیر ذره بین قرار میدن که ...

ما حدود ۱۰ پرسنل حسابداری داریم !

و هزینه های دارایی ام هست و باید در سامانه مودیان ثبت بشه ...

به نظرم استارتر داره از تراکنش های مالی اش صحبت میکنه نه سود.چون فروشنده است نه تولیدکننده ...

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما که این بنده خدارونمیشناسیم  نمیبینیمش فخرفروشیش دری رودوا نمیکنه چرا باید فخربفروشه اونم مجا ...

من اسکرین شات از درگاه پرداخت زرین پال دادم چیو بالا پایین بگم

ما که این بنده خدارونمیشناسیم  نمیبینیمش فخرفروشیش دری رودوا نمیکنه چرا باید فخربفروشه اونم مجا ...

تاپیک زدن و ازثروتشون گفتن نشون نمیده دارند چی میگند اصلا چه دلیلی داره بگه چقدر تو حسابشه و چه میکنه به ماچه؟؟!! معلومه نیاز داره به توجه و خودنمایی

بله اظهارتامه دادم

چقد از درآمدت میره برای مالیات؟سهامی خاص ثبت کردی؟

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

چرا نمیگی بیا بگو منم یکم خجالت بکشم پیجمو پشه برداشته نمیرم کارامو اپدیت کنم اه

من به محض ساختن پیج یه ریلز گذاشتم ۵ میلیون ویو گرفت و سه کا فالور بعد کم کم بهم پیام دادن واسه تبلیغات و اینجوری شد که پیجم یهویی به درامد رسید 🤭

خانوم دکتر آینده ام شایدم پرستار🥺😁حامی زن زندگی آزادی ✌ دختر آریایی ام از نسل اسطوره های ایران عزیزم #مهسا#نیکا#مهرشاد#حمیدرضا#سارینا و ...🤍 طرفدار صلح در سراسر جهان 🌱اتـحـاد رود هـایـیـمـ ، دریـایـیـمـ 😎 #توماج صالحی 🤍 اگه باهام مخالفی ریپلای نکن چون ممکنه بشورمت و بذارمت اونور   
بله کسب و کاریم. بیمه نه

مالیات میدی و بیمه رد نکردی!؟

نمیشه که حسابرسی جریمه میکنه سنگین

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

تاپیک زدن و ازثروتشون گفتن نشون نمیده دارند چی میگند اصلا چه دلیلی داره بگه چقدر تو حسابشه و چه میکن ...

شما از رشد دیگران ناراحت میشی اصلا نرو‌تو این مدل تاپیکا. برو‌ تو تاپیکای بدبختی مردم شاید دلت شاد شد

من به محض ساختن پیج یه ریلز گذاشتم ۵ میلیون ویو گرفت و سه کا فالور بعد کم کم بهم پیام دادن واسه تبلی ...

پیج چی دارین؟

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....
تاپیک زدن و ازثروتشون گفتن نشون نمیده دارند چی میگند اصلا چه دلیلی داره بگه چقدر تو حسابشه و چه میکن ...

پس ی نفر میاددرمورد کتک خوردن و حقارت کشیدن و مادرشوهر بدش میگه ب ما چ؟ خیلی چیزا ب ما ربطی نداره ولی تاپیکشو میزنن دیگ

چقد خوبه ک باهم خوب باشیم

بجا این همه حرف زدن میگفتین خدا ب مالت بزکت بده چ اتفاقی میوفتاد؟ 

فخر فروشی نبود انگیزشی بود . چون شماها منو نمیشناسید و‌فخر فروشی معنی نداره ولی شما دلتو بزرگ کن حسا ...

خخخ

حسادت به پول شما

مگه من ندارم

نمیخوام میزان ثروت خودمو همسرمو بگم چون نیازی ندارم شما یاکسی بدونی

برو خجالت بکش بچه جان

گزارش زدم برات

هیچ انگیزه ای هم کسی نگرفت اتفاقا

بله کسب و کاریم. بیمه نه

یعنی به تنهایی بدون بیمه دارید فعالیت میکنین؟

این که نمیشه اصلا 

سامانه مودیان برای همین به وجود آمده .

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

ما شرکت مون بالای ۲۰۰ نفر هستش . فروش محصولات خاصی هستیم که نمیتونم بگم ... ۱۳ واحد فروش داریم که ...

ببین ما هم همینیم 

درآمد ۶ ماهه دوم سال برای شرکت ما چیزی حدود ۴/۵ میلیارد شد 

مالیات و بیمه و حسابرسی رس آدمو میکشن

همه سرفصلها مشخص و روشن  

از طرفی تو تراکنش حساب شخصی از به حدی بره بالاتر دارایی سریعا ورود میکنه