2777
2789
چراااا؟؟ بگو دليلش رو؟؟ اتفاقا ميگن از تركا دختر بگير ين ولي دختر ندين تا جايي ك من شنيدم 

خانمای ترک درک بسیار بالایی دارند.واز هر انگشتشون هنر می‌باره .مخ عجیبی هم در اهل کردن مردای نااهل و زبون نفهم دارند البته اونی که میخاد باید یکم شناخت داشته باشه چشم بسته بره بگیره یه نوع خانم ترک دیگه نصیبش میشه.که نمیگم چه نوعی😂😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=318177738]عزیزم کیس شما مشکل فرهنگی و قومی نداره از نظر قومی سازش هست  دنبال اخلاق فردی و خانوادگی باش بب ...[/QUOاره  اخلاق خیلی بدی داره مغرور هست و اشک آدم رو در میاره همیشه دعوا داریم

خانمای ترک درک بسیار بالایی دارند.واز هر انگشتشون هنر می‌باره .مخ عجیبی هم در اهل کردن مردای نااهل و ...

بلي بلي البته خودمم توركم 😂

اگ چشماشو باز نكنه گير سلطيش ميوفته 😂😂

ولي خدايي دختراي تورك سازگاري بالايي دارن فك كنم باتوجه ب چيزي ك تو اقوام دارم ميبينم 

….

اونی که بدون اینکه حضوری همدیگر و ببینید فهمیدی که اخلاق نداره ببین ازدواج کنی چی برات رو میکنه زیاد ...

اره واقعا باور میکنی یک روز باهم سازش نداریم وقتی بهش پیام میدم حتی سلام هم نمیده برام من یکم ساده هستم راست میگی دیونه هست بیخیال شم بهتره شانس ندارم 

اره واقعا باور میکنی یک روز باهم سازش نداریم وقتی بهش پیام میدم حتی سلام هم نمیده برام من یکم ساده ه ...

ان شاالله شانست بهتر از اونه ولی آقایی که خانمی رو بخواد همون اول بد اخلاقی نمیکنه سعی می‌کنه ناراحت نکنه که طرف پشیمون نشه باهاش ازدواج کنه  این داره دروغ میگه نگاه از بالا به پایین داره بهت.خودشو بهتر از تو می‌دونه که باهات دعوا داره وگرنه رعایت میکرد

ان شاالله شانست بهتر از اونه ولی آقایی که خانمی رو بخواد همون اول بد اخلاقی نمیکنه سعی می‌کنه ناراحت ...

اره دقیقا این خیلی پولدار هست همیشه ضایع ام میکنه من دنبال آرامش هستم تو زندگی نه اینکه یکی بخواد زندگی رو برام زهر مار کنه خیلی مغرور هست من یه زندگی معمولی می‌خوام مثل آدم باهم صحبت کنیم نه اینکه اذیت کنه

[QUOTE=318177738]عزیزم کیس شما مشکل فرهنگی و قومی نداره از نظر قومی سازش هست  دنبال اخلاق فردی ...

پس دلیلت برای ادامه دادن چیه؟ وقتی اخلاق نداره یعنی بدرد نمیخوره حتی اگه شاهزاده باشه حتی اگه زیباترین و پولدارترین مرد جهان باشه اخلاق نداره