2777
2789
عنوان

به چی افتخار میکنی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 71 پست
به ذاتم به اینکه برای کسی بد نمیخوام واینکه سعی کردم به صداقت و روزی حلال پایبندباشم

فطرت و ذات نوزاد پاکه، درواقع دستاوردتون تجربیات و شخصیت و شعوری ک طی زمان ب دست آوردین هست، موفق باشین✨

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرم😍و هنری که دارم دارم میرم سمت رویاهام و دارم عملیش میکنم و به این قضیه افتخار میکنم چون ...

قطعا موفق میشی عزیزم

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ
هیچی و همیشه هم بهش فک میکنم که چرا نشد ، اون چیزی که میخواستم 

زاویه دیدتون رو تغییر بدین قشنگم، همیشه سرنوشت چیزی ک خودمون بهتر میدونیم رو برامون در نظر نگرفته✨

پاک بودن حلال خوری 

ضایع نکردن حق دیگران

گذشت کردن بخشندگی

خوب خواستن واسه همه

اینا رو افتخار میدونم چون دست خودم هستن

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

به عشقم افخار میکنم   حتی الان ک مال من نیست   از اینکه تو دنیا  خوبشو ...

کلمه به کلمت رو درک میکنم، امیدوارم هرجایی هست همیشه لبخند رو لباش باشه

16 سالمه
کمک مربی کاراتم
تقریبا تمام ورزشهای معروفو بلدم بطور متوسط
هنر و کارهای هنری میکنم
نویسندگی و گاهی شعر
خطاطی هم میکنم
خیاطی هم یکم بلدم
کار با چرمو چوبو معرق کاری هم بلدم
میکاپم در حد متوسط رو ب بالا یاد دارم
اواز هم میخونم ولی حرفه ای دنبالش نکردم

دانشگاه تیلبرگ هلند درس میخونم 

عزیزم رشتت چیه؟ ارشد دیگه؟ 

هرچی فک کردم هیچی پیدا نکردم بگم:/

همین که از شرایط سختی که هر فردی تو زندگیش داره گذر کردی یا در حال گذری و الان داری نفس میکشی میتونه دستاورد باشه، قابل تحسین و افتخاره

خیلیا دووم نمیارن