2777
2789
عنوان

به چی افتخار میکنی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 71 پست
به دانشگاهی که توش درس میخونم خیلی افتخار میکنم کاش بیام یه روز بگم به فارغ التحصیل شدنم افتخار میک ...

کدوم دانشگاهی

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻

به عشقم افخار میکنم 

حتی الان ک مال من نیست 

از اینکه تو دنیا  خوبشو دیدم افتخار میکنم .... هر چند درد داشت ؛مُفتخر بودنم 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز 18 سالم نشده 

گیتار یاد دارم دوتار یاد دارم و سنتور 

پس انداز کردم واسه خودم 

سال دیگ میخام بیمه کنم خودمو 18 ک شدم 

خاور هم یاد دارم رانندگی کنم با نیسان😂😂😂 

. یه بار اومدم یه پولِ پاره بدم به راننده تاکسی؛ اینقدر استرس داشتم که گفتم:دست شما درد نکنه، همین کنار نگه دارین، من پاره میشم..!🗿😂😂😂😂

کلا به زیستی که داشتم و تجربه‌ای که گذروندم افتخار می‌کنم.

اگه هزار بار دیگه هم دنیا بیام حاضرم همین زندگی رو زندگی کنم.

البته نه که همه چی عالی بوده باشه

مسلما کلی مشکل توی مسیر بود و هست

اما مشکلات هم تجربه‌س دیگه بهرحال

خوشحالم که سعی کردم آدم آگاهی باشم

خوشحالم که تلاش کردم انسان شرافتمندی باشم

خوشحالم که اقلا تا جایی که تونستم همیشه تلاش کردم

خُنَک آن قمار بازی که بِباخت آنچه بودش / بِنمانْد هیچش الا هوس قمار دیگر
اینکه هنوز زنده م 🌚

شاید هرکسی متوجه نشه ولی منم بهت افتخار میکنم عزیزم

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ

۱.داشتن مامان قوی و پاکدامن ک ۱۵ ساله منو ب دندون کشیده و با ابرو بزرگمون کرده

۲. قبولی دانشگاه توی شرایط خیلی سختی ک داشتم 

۳. به موفقیتم توی دوساز سنتی که ۷ ساله کار میکنم

۴. بعضی وقتام پز دوسپسرمو میدم😂😂😂

تحصیلات، موقعیت شغلی، ازدواج موفق

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
به تلاشهای بی ثمر و با ثمرم ... به اینکه مدیون دلم نشدم

تلاش حتی اگه به نتیجه دلخواه نرسین ارزشمند و قابل تحسینه✨

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ

به مدیریتم ک تونستم مادر و خواهر و برادر مو بفرستم استرالیا و ب آرزوشون برسن و اینکه ار پس اونهمه سختی و چالش برآمدم ب اینکه غول افسردگی رو از پا درآوردم و تونستم حالمو خوب کنم ب اینکه راه و مسیر درست رو تنهایی تونستم پیدا کنم و خودمو از همه لحاظ از جایی ک مدت ها درجا میزدم جلو ببرم ب خودم افتخار میکنم😊