2777
2789
عنوان

به چی افتخار میکنی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 71 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فروتنی عزیزم فروتن😂 جدا از فان، شاید کمالگرای بیش از حد نرمالی یا از کمبود اعتماد و عزت نفس میاد ک ...

بله..

دچار کمال‌گرایی افراطی هستم..

ته هیچ چیزی رو نمیرم چون حس منم برام کافی نیست..!

دنبال راه درمانم..

چند وسط گریه هام لبخند زدم اولین نفری هستی ک اینقدر قشنگ براش دعا کردی  همیشه دعاش میکنم ...

چیزی که میگی رو درک میکنم چون تجربه کردم:) 

ما تصمیم گرفتیم فراموش نکنیم همو ولی دیگه مدام به هم فکر نکنیم، نمیشد، سخت بود خیلی زیاد چون امکان نداشت بتونیم ادامه بدیم

ولی صبر کن قشنگم فقط میتونم بگم صبر کن، امیدوارم دل جفتتون کم کم اروم بگیره یا اگه امکانش هست کنار هم باشین🤍

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ
پیام داده از بیرون متنفره؟🥺

ااز بارون 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

ااز بارون 

عزیزم😭 ولی من خیلی دوست دارم شما دوتارو ببینم🥺🥺

لینک چت ناشناسم   https://abzarek.ir/service-p/msg/2314532                      پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂

عزیزم😭 ولی من خیلی دوست دارم شما دوتارو ببینم🥺🥺

اخودم ک شبیه پروفایلمم .. ولی اون اونقدر خوشگله .... اونقدر خوبه .... اونقدر مَرده ... سلامت باشه تنش .. دلش بخنده .... خوشبحال هر کی کنارش رد میشه 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

اخودم ک شبیه پروفایلمم .. ولی اون اونقدر خوشگله .... اونقدر خوبه .... اونقدر مَرده ... سلامت باشه تن ...

اون شبیه کیه؟

چند سالتونه؟ 

لینک چت ناشناسم   https://abzarek.ir/service-p/msg/2314532                      پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂

اون شبیه کیه؟ چند سالتونه؟  

ببین من   30سال از   هیکل ورزشککاری متنفر بودم    متنفری که کل خانوادم میدونستن ... تا ببینم عوق میزنم بی اختیار حتی الان .... 

و اون مربی ورزشکاراست .  از بچگی ورزشکار بود بدون یه دونه قرص یا خوردن  تقویتی ....  

ولی واقعا  شبیه هییییچ کس نیس 

خودمم از برج 11پارسال   هیییییچ عکسیمون نگاه نکردم .... به سه تا پیج اینستاش حتی برا یک ثانیه سر نزدم ...   طاقتم نمیکشه .... اون  با انتخاب من عکسهای اینستاش میچید، الان نمیتونم حتی  ببینمش،  وقتی مال من نیس ....