2777
2789
عنوان

به چی افتخار میکنی؟

664 بازدید | 71 پست

توی هر سنی و شرایطی که هستین در حال حاضر چه دستاوردی تو زندگیتون داشتین که بهش افتخار میکنین؟ اصلا دارین همچین دستاوردی؟ نوعش ممکنه از نظر افراد مختلف فرق داشته باشه، چیزی ک ب ذهنتون میرسه رو بگین✨

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ

به نام خدا 

هیچی 

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب اینکه‌همیشه‌خودم‌بودم و ادای کسیو درنیاوردم، افتخار میکننم

برای اینکه‌الان ب اینجارسیدم‌بخودم‌افتخارمیکنم:)))

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  

اینکه هنوز زنده م 🌚

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

دستاورد خاصی هنوز نداشتم ولی افتخار میکنم که رفتم دنبال تحقیق درباره خدا و دین و سعادت مند شدن خودم تو دنیا و اخرت

حداقل از سردرگمی و گمراهی دراومدم

خوش قلب ترین آدم ها اونایی ان که نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان❤   

اینکه امسال معلم شدم

اینکه با هر کسی حرف نمیزنم گوهری ک دارم سکوته بنظرم هیبت اورده برام❤

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻