2777
2789
عنوان

عوض کردن آ یو دی

91 بازدید | 9 پست

سلام خانما تو روخدا اگه میدونین جواب بدین لطفااااا

شما کسی رو میشناسید که آیودی بهش نیوفتاده باشه و مارک آیودیش عوض کرده باشه و خوب باشه یعنی بهش افتاده باشه؟؟؟؟

چشم برهم زدنی پسران کوچک من👦بزرگ مردی میشوند👨‍💼که برای نگریستن به چهره ی مردانه یشان باید سر بالا کنم😍

خیر فکر نمی‌کنم ربطی به ماک داشته باشه معمولا اگر بخواد سازگار باشه با بدن همون دفعه اول هرکاری باشه اوکی هست،مگر اینکه دکترت رو عوض کنی که مثلا بد برات گذاشته باشه که اونم باز بعیده 

خیر فکر نمی‌کنم ربطی به ماک داشته باشه معمولا اگر بخواد سازگار باشه با بدن همون دفعه اول هرکاری باشه ...

هووووف😞

چشم برهم زدنی پسران کوچک من👦بزرگ مردی میشوند👨‍💼که برای نگریستن به چهره ی مردانه یشان باید سر بالا کنم😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بودن کسایی که بهشون نساخته و در آوردن ولی دیگه نزاشتن

آره میدونم...

دکترم گفت اینو در بیار و یه جنس خوب بزار‌ شاید بهت ساخت....قیمتش رو گفت ۲ میلیون و خورده ای،میترسم این همه پول بدم و باز بهم نسازه

آره میدونم... دکترم گفت اینو در بیار و یه جنس خوب بزار‌ شاید بهت ساخت....قیمتش رو گفت ۲ میلیون و خو ...

آره واقعا حیفه انقد  هزینه کنی و اذیتم بشی آخرشم نسازه بازم مجبور شی در بیاری

خواهرشوهرم یه معمولیشو بهداشت گذاشت براش چند ساله داره و خوبه

بنظرم بخواد بسازه مدل و مارک فرقی نداره

عضو تاپیک پرانرڗی 💪رکورد سلامتی 💪تاریخ شروع 2/17 وزن 86      
آره واقعا حیفه انقد  هزینه کنی و اذیتم بشی آخرشم نسازه بازم مجبور شی در بیاری خواهرشوهرم یه مع ...

خوش بحالش...کاش به منم میساخت😞

خوش بحالش...کاش به منم میساخت😞

عزیزممممم

منم دوتا بچه دارم دیگم نمیخوام

الان پنج ساله دارم ال دی میخورم معدم و اعصابم داغون شده

هیچ راه دیگه ای برام نیست

به شوهرمم که اعتراض میکنم میگه خب نخور 

دیگه کم آوردم والا

عزیزممممم منم دوتا بچه دارم دیگم نمیخوام الان پنج ساله دارم ال دی میخورم معدم و اعصابم داغون شده ...

شما تاحالا آ یو دی رو امتحان نکردین؟؟؟

شما تاحالا آ یو دی رو امتحان نکردین؟؟؟

نه عزیزم یه ترس عجبی دارم نسبت بهش

چند نفرم دیدم که باوجود آی یو دی باردار شدن دیگه دورشو خط کشیدم