2777
2789
عنوان

نوزاد یک ماهه

1607 بازدید | 22 پست
سلام خانما نوزادم نمیدونم دلدرد داره همش زور میزنه همش سینم دهنشه خوابش کمه دکترم بردم میگه طبیعییه اطرافیان میگن شیرت کمه ولی دکتر میگه وزنش عالی میره بالا خیلی خستم بعضی موقعها سرش داد میزنم
منم نینیم بیست روزش اونم زور میزنه دکتر گفت طبیعی همه نوزادا اینجورین
مادرها.... شبیه نخ تسبیح میمانند به نسبت دانه ها کمتر خودنمایی میکنند اما اگر نباشند هیچ دانه ایی کنار دیگری نمیماند خدایا نخ هیچ تسبیحی پاره نشود...💜💜💜 آمــین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شیر دهی سخته به خاطر همین ثواب داره صبر کن یکم که بگذره آراواره هاش قوی تر میشه بهتر شیر می خوره و کمتر زیر سینه می مونه صبور باش طاقت بیار
خیال کن که غزالم،بیا و ضامن من شو...
آره مهشید جون انشالاه بزودی
مادرها.... شبیه نخ تسبیح میمانند به نسبت دانه ها کمتر خودنمایی میکنند اما اگر نباشند هیچ دانه ایی کنار دیگری نمیماند خدایا نخ هیچ تسبیحی پاره نشود...💜💜💜 آمــین
طفلک کولیک داره براش سشوار روشن کن یا تو ماشین بزارش ببر بیرون فوری اروم میشه قطره کولیکز دکترش نداده بهتون بعد یک ماه میشه داد
کتاب انسان خردمند اثر یووال نوح هراری رو به پیشنهاد میکنم بخونید.
خیلی خوابش کمه میزارم زمین بیدار میشه دلم میسوزه به حالش هیچ وقتم نمیکنم واسه خودم غذا درس کنم همش شیر میخوره زیرش خیس باشه دلش درد کنه گرمش باشه دهنش بازه شیر میخواد
مرسی مهشید جون انشالاه تو هم بزودی مامان میشی