2777
2789

توروخدا اگه میدونید بهم بگید چون واقعا بهش نیاز دارم آنلاین باشه چون بچه کوچیک دارم شوهرم اجازه نمیده بیرون کار کنم ثواب داره راهنماییم کنید اگه چیزی میدونید بخدا تو حسرت لباس نو و چادر موندم کیفمو که نگم خیلی نیاز دارم به درآمد دعاتون میتونم تو این هوای بارونی ممنونم اگه کاری بلدید دریغ نکنید🙏🙏🙏

من هیچ کار انلاین بلد نیسم چون ن اینستا دارم و نه ادمینی بلدم . اما تنها کاری ک میتونم بگم کارای خورده ریز انجام بده . مث درست کردن ترشی و خیارشور الان فصلشه . یا مربا به خونگی . سبزی بخر‌پاک کن و بفروش . یا مثلا ی دیگ اش رشته درست کن ببر پارک نزدیک خونتون کاسه ای ۱۰ تومنم بفروشی بازم سوده

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچ کار انلاین بلد نیسم چون ن اینستا دارم و نه ادمینی بلدم . اما تنها کاری ک میتونم بگم کارای خور ...

مرسی گلم بابت راهنماییات ولی واقعا دستمون خالیه برای خرید این چیزا که درست کنم ببرم بفروشم میخواستم اگه آنلاین باشه اگه کم هم باشه مشکلی نداره فقط یه چیز باشه برای خودم و بچم بتونم لباسی چیزی بگیرم 

مرسی گلم بابت راهنماییات ولی واقعا دستمون خالیه برای خرید این چیزا که درست کنم ببرم بفروشم میخواستم ...

🙏امیدوارم ب زودی مشکلت حل بشه من هیچ راه دیگ ای ب ذهنم نمیرسه کار انلاینم سراغ ندارم 

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

🙏امیدوارم ب زودی مشکلت حل بشه من هیچ راه دیگ ای ب ذهنم نمیرسه کار انلاینم سراغ ندارم 

مرسی عزیزم خیلی لطف کردید ایشالله بتونم همین پیشنهاد شما رو انجام بدم خیلی خوبه🙏🙏