2777
2789
عنوان

بخشش خیانت

999 بازدید | 49 پست

چجوری میشه بعد خیانت زندگی کرد 

نمیخوام زندگی که با چنگ و دندون با هزار تا آرزو جمع کرد واسه تک تک  وسایلهاش واسه تک تک آجراش زحمت کشیدم دو دستی تقدیم کس دیگه ای کنم واسه همین طلاق نمیخوام شوهرمم بینهایت پشیمونه فقط نمیدونم چجوری دلم رو صاف کنم باهاش

خدایا خودت کمکم کن تا زندگیمو به نحو احسنت ادامه بدم خدایا کمکم کن تا مادر بهتری باشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیانت درچه حدبوده

ماجراش فوق العاده طولانیه نمیشه توضیح داد شوهرم میگه پول داد بودم قرض میخواستم اونو بگیرم واسه همین باهاش دوست شده بودم  زنه میگه منو دوست داشت من نمیخواستمش منو زور میکرد نمیدونم نمیدونم چیو باور کنم

خدایا خودت کمکم کن تا زندگیمو به نحو احسنت ادامه بدم خدایا کمکم کن تا مادر بهتری باشم
بمیرم برا دلت خیانت اگه در حد چته ببخشش اگه جنسیه فایده نداره دیدم که میگم 

خدا نکنه از چت که فراتر بوده یک کوچه باهامون فاصله داره ولی فک نمیکنم جسمی باشه