2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب لاغر که از نظرهمه بهتره ولی از نگاه جنسی زنای چاق رو بیشتر میپسندن نمیدونم والا

ببین زن ها. به نظر من به حرف مردها کار ندارن

فقط دنبال مقایسه خودشون بادیگران هستن

وگرنه انقدر تبلیغات لاغری تو ابینستا نمیشه 

هر چی میزنم همش لاغری لاغری

من هم همین رو فک میکنم .پس چرا همه دنبال لاغری هستن ؟

چون سلامتی و نظر خودشون براشون مهم تر از اینه که مردا چی می پسندن

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

ما که قدیمیم چی

بنظر من که ما فقط باید به فکر سلامتی باشیم... وزن که متناسب باشه دیرتر گرفتار بعضی از بیماری ها میشیم

اینکه آقایون چی می پسندن اصلا مهم نیست!  اونا اول برن خودشونو درست کنن    

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

والا من لاغر مریض دیدم  ولی چاق بدون هیچ مرضی

منم دیدم! بهرحال همه جور آدمی پیدا میشه ولی بدیهیه که چاقی دلیل اصلی خیلی از بیماری هاست و مشکلاتش تو سن میانسالی به بالا نمود پیدا میکنه و آدمو زودتر زمین گیر میکنه

کم پیش میاد که دکتر بگه بخاطر وزن مناسب یا لاغر بودن فلان مریضی رو گرفتین، ولی خیلی از بیماری ها رو به علت اضافه وزن بالا و چاقی تشخیص میدن

معروفه که چاقی مادر بیماری هاست

منم دیدم! بهرحال همه جور آدمی پیدا میشه ولی بدیهیه که چاقی دلیل اصلی خیلی از بیماری هاست و مشکلاتش ت ...

من که اصلا حرف دکتر قبول ندارم 

مخصوصا الان کهمیری دکتر .بیشتر میگن سرطان دور از جون 

تو این یکی دو سال انقدر اعصابم خورددختر دایی 

پسر دایی ام مریض شدن

من که اصلا حرف دکتر قبول ندارم  مخصوصا الان کهمیری دکتر .بیشتر میگن سرطان دور از جون  تو ...

حالا حرف دکتر رو قبول نداشته باشی باز بهرحال خودتم که منطقی فکر کنی متوجه میشی که چاقی هم به قلب فشار میاره، هم به پا... کلا بدن رو فرسوده میکنه

امیدوارم دختردایی و پسرداییت سلامتیشون رو دوباره به دست بیارن و خوب خوب بشن

اینقدر آب و هوا و تغذیه و همه چیمون از حالت طبیعی خارج شده که صدها دلیل برای مریض شدن و مرگ زودهنگام هست

خواهر خودم هم درگیر کرونا شد و چند وقت پیش از این دنیا رفت... سنش کم بود