بهترین بهانه برای شروع روزجدید من فرشتههای خوشکلم هستن وهمسر مهربونم پسرایعزیزم امیدوارمکهزیرسایهی خداهمیشه سالموموفقباشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین همی الان ک دارم مینکیسم اشکام امانم نمیدن زندگیمو تیره و تار کرد ازخودم از بدنم بدم میااد کاش ج ...
حق داری عزیزم واقعا شرایط سختیه و تا کسی جای شما باشه نمیتونه درک کنه ولی بدون فقط شما نیستی به اندازه ی موهای سرت دختر داریم که شرایط شمارو دارن حتما پیگیری کن چون اگر ول کنی بیشتر اذیت میشی
من باردارم نمیدونم والا بعضیا میگن دعای باردارا درگیرتره از ته دلم آرزو میکنم بهترینا برات رقم بخوره و خدا به دلت آرامش بده هر جوری که خیر و صلاحت توشه
عزیزم بعد تجاوز قبل اینکه بری دستشویی و خودتو بشوری باید بری پزشک قانونی...
الان ک نمیفهمن اخه
بهم میگن پیشی خپلبه دو دلیل: اول به خاطر چاق بودنم دوم به خاطر لوس بودنماز 14 ابان با وزن 107.850 شروع کردم به رژیم گرفتن باید هرروز بهم انگیزه بدید ک نشکنمش،باتشکرآقا شکوندمش ایشالله از ده اذر شروع میکنمژیناگیانمزاده اربیل اصالت سنندج بزرگ شده تهران...هر بژی کورد و کوردستان...