2777
2789
عنوان

امروز میرم دکتر

| مشاهده متن کامل بحث + 879 بازدید | 86 پست
پیاماش هست دکتره هم دیشب گف تادیرترنشده برو

نمیدونم‌با‌پیام‌میتونی‌ثابت‌کنی‌یا‌نه‌ولی‌اگه‌حامله‌

نشده‌باشی‌بامعاینه‌نمی‌تونی ثابت‌کنی‌کار‌اونه‌فقط‌زمان‌تجاوز‌مشخص‌میشه‌

کارت‌خیلی‌سخته

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین همی الان ک دارم مینکیسم اشکام امانم نمیدن زندگیمو تیره و تار کرد ازخودم از بدنم بدم میااد کاش ج ...

حق داری عزیزم واقعا شرایط سختیه و تا کسی جای شما باشه نمیتونه درک کنه ولی بدون فقط شما نیستی به اندازه ی موهای سرت دختر داریم که شرایط شمارو دارن حتما پیگیری کن چون اگر ول کنی بیشتر اذیت میشی 

خوبه این نامه رو هم ببر حتما اونا هم تایید میکنن

برگش دستم نیس دست خاله پسرس اخه دیشب ب خالش گفتم این کاروگرد گف بیا بریم دکتری ک من میگم براهمین برگه رو گرف عکسشو وات فرستاد برام

...
ب مامانش خالش گفتم اونا میگن میایم خاسگاریت ولی من اونو برازندگیم نمیخام

دیگه به کسی از خانوادش نگو بزار بری دادگاه شکایت کنی ازش 

دیگه اتفاقیه ک افتاده خیلیم سخته یکم ارامش داشته باش تا بری دکتر ببینی چی بهت میگن

عزیزم بعد تجاوز قبل اینکه بری دستشویی و خودتو بشوری باید بری پزشک قانونی...

الان ک نمیفهمن اخه

بهم میگن پیشی خپل  به دو دلیل: اول به خاطر چاق بودنم دوم به خاطر لوس بودنم از 14 ابان با وزن 107.850 شروع کردم به رژیم گرفتن باید هرروز بهم انگیزه بدید ک نشکنمش،باتشکر  آقا شکوندمش ایشالله از ده اذر شروع میکنم  ژیناگیانم زاده اربیل اصالت سنندج بزرگ شده تهران...هر بژی کورد و کوردستان...