2777
2789
عنوان

تاحالا براتون پیش اومده؟؟...

133 بازدید | 18 پست

که تو پریودی خود به خود گریه تون بگیره؟؟؟ 

بی دلیل؟ خسته شدم دیگه تو روزایی که پریود نیستم اصلا اینجور نیستماااا اه💔🤦‍♀️

اعصـــاب یـه آبــــانی   مثـل  مین  مـیمونــه..!   ســـعی نـکــن روش راه بـــری:) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره من شدیدا افسرده میشم و گریه میکنم

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤

منم خیلی از پریود خستم

مثل چی میخوابم فقط ۳ ساعت از روز بیدارم

دردا که هیچی

هم خودم اسکول شدم هم بقیرو اسکول کردم🙄

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     

من هستم تا دلت بخواد عصبی وبد اخلاق و گریه

شـــبــی شـایـد رهــا کـردم... جـــهـــان پــر اظــطـرابــم را                                                        کـــســی ایـنجـا نــمـی فـهــمــند مــنــو، حــال خــرابــم را
من هستم تا دلت بخواد عصبی وبد اخلاق و گریه

من اصلن خود به خود دلم میخواد گریه کنم همش😂🤦‍♀️😑

اعصـــاب یـه آبــــانی   مثـل  مین  مـیمونــه..!   ســـعی نـکــن روش راه بـــری:) 
من که داغونم.یه سوال بپرسم شماهام قبل پریود مثلا از ۱هفته مونده به پریود تهوع و پرخوری میگیرین؟

نه تهوع نداشتم تا الان

من اصلن خود به خود دلم میخواد گریه کنم همش😂🤦‍♀️😑

منم همین طور

شـــبــی شـایـد رهــا کـردم... جـــهـــان پــر اظــطـرابــم را                                                        کـــســی ایـنجـا نــمـی فـهــمــند مــنــو، حــال خــرابــم را
ارههههه دختر خالم بم میگه افسرده شدیا😑😂

نه خب اگه روزای عادی اوکی هستی دلیلش فقط بهم ریختن هورموناست 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤