2777
2789
عنوان

روانیم

113 بازدید | 5 پست

الانم بچم‌نمیخابهههههههههههه نمیخابهههههههه مگه من چقدر توان دارم از اون طرف رعشه هایی ک شوهرم میندازه بهم و ترس و لرز دارم ازش ک بگیره بزنتم 

از این طرف یه بچه نا آروم 

من چه گناهی کردم ازدواج کردم با یه روانی هدایت کاش به عقب برمیگشت خدایا چرا من باید آنقدر زجر بکشم مگه چقدر توان دارم از صبح تا شب توی این خونه نشستم بچه داری می‌کنم از اون طرف بچم‌میگیره موهامو‌ میکشه من‌دیگه تحمل ندارم از اون طرف شوهرم روانیه پدر سگ پدر نیامرزه باهام ظلم میکنه از هر جا ناراحت باشه رو من خالی میکنه دیگه نمیتونمممممم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز خواهر ، آروم باش بچه ات رو آروم کن بچه ات،پرخاشگری خودت و شوهرت رو میبینه،عصبی میشه شوهرت هم ...

بخدا شما نمی‌دونید مادرش یه حرومزاده ایه 

خودش میدونه مقصر شوهر منه ولی به من‌میگه تقصیر تو عه

عزیز خواهر ، آروم باش بچه ات رو آروم کن بچه ات،پرخاشگری خودت و شوهرت رو میبینه،عصبی میشه شوهرت هم ...

شما نمی‌دونید‌ خدا برا من خواست این بدبختی رو چون من پدر شوهرم ک زنده بود پشتم‌بود فقط اون پشتم بود ولی پدر شوهرم مرد و من حامله بودم و همه چی از این رو به اون‌رو شد چون تنها حامیم رو از دست دادم