2777
2789

سلام بچه ها اینقدر دلم میگیره زود به زود و بدون دلیل خاصی همیشه اضطراب و غمی و ترس از آینده همراهمه گاهی وقتا دوس دارم زندگی تموم بشه با اینکه زندگی آروم و همسر خیلی خوبی دارم 

ی حس تلخ و غمی  دارم که همیشه همراهمه

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ترس از اینده داری . اضطراب و استرسه باید درمان شی 

‌سریعا .‌

من اصلا به اینده فکر نمیکنم 

همش در گذشته هام هستم . افسردگیه اینم 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ناخودآگاهت آشفته س ارتباط معنویت خوبه؟نماز بهت کمک میکنه امتحان کن

فقط ی موضوعی هست ی مقدار هم از اون نشات میگیره .

باید اقدام کنم برای بارداری و اصلا حوصله بچه و ...ندارم و ترس و ...همه وجودمو گرفته

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
تو ترس از اینده داری . اضطراب و استرسه باید درمان شی  ‌سریعا .‌ من اصلا به اینده فکر نمیکن ...

بله گاهی احساس میکنم افسرده م و اصلا هم دوس ندارن باردار بشم اما دیگه باید اقدام کنم

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏

[QUOTE=]فقط ی موضوعی هست ی مقدار هم از اون نشات میگیره . باید اقدام کنم برای بارداری و اصلا حوصله بچه و ... ...[/QUOTE]

اقدام نکن بذار حال روحیت به ثبات برسه 

چون خود بارداری پر نوسانات

بله گاهی احساس میکنم افسرده م و اصلا هم دوس ندارن باردار بشم اما دیگه باید اقدام کنم

فکر کردن به اینده افسردگی نیست . اضطراب و استرسه 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

[QUOTE=]فقط ی موضوعی هست ی مقدار هم از اون نشات میگیره . باید اقدام کنم برای بارداری و اصلا حوصله بچ ...

اطرافیان بهم فشار میارن و میگن سنن داره زیاد میشه 

و از طرفی این فوبیا و ترس از بارداری همیشه همراهم بوده از بچگی بچگی با گذشت زمان بیشتر شده کمتر نه

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏