2789
بعضي چروكا كه خيلي عميق باشن تو سنين خيلي بالا ممكنه كامل با يه بار تزريق از بين نره

ممنون که با حوصله جواب دادید 

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چن سالتونه؟

۳۱

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
ابرو مدل چشم گربه ای؟ ابروهاتون بالا رفت؟راضی هستید 

چشم گربه ای نه آره میخواستم کمی بالا بره پیشونیمم یه خط ریز داشت خیلی راضی ام خیلی عالی شد 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
خب بین من فردا عصرمیخوام بزنم...پنج شنبه عروسی دعوتم...مراقب بعدش چیت؟ تا پنج شنبه ورم و قرمزیش میره ...

تا دو ساعت بعدش قرمزیش میره فقط تا سه روز نباید ورزش کنی تا ۲۴ ساعت نباید آب بزنه وسیله سنگینم بلند نکنی همین 

عه پس نباید حموم برم؟؟ پس فردا زنگ بنم کنسل کنم...چون واسه پنج شنبه خب باید برم دوش بگیرم..بعد میرم ...

من ابرو و پیشانی رفتم

ورم و کبودی که نداره

تا 2 روز مراقبت میخواد

اما تا 5 شنبه اثر نمیکنه

و کلا یه فرم ناجوری میگیره و اذیتی 

من اصلا اخم میکردم ابروم به خدا کجه و کوله میشد

بعد 10 روز دیگه عالی میشه 

چشم گربه ای نه آره میخواستم کمی بالا بره پیشونیمم یه خط ریز داشت خیلی راضی ام خیلی عالی شد 

عزیزم میشه بگی بالا رفتن ابروهات چقدر بعداز تزریق مشخص شد ؟ واینکه چقدر ماندگاری داره ؟

منم میخوام برای چشم ابرو بزنم اما میگم نکنه خوب نشه 

شما کجا انجام دادید

بد نگوییم به مهتاب، اگر تب داریم...                                                               (سهراب سپهری)
عزیزم میشه بگی بالا رفتن ابروهات چقدر بعداز تزریق مشخص شد ؟ واینکه چقدر ماندگاری داره ؟ منم میخوام ...

من شمال انجام دادم تا ۶ ماه موندگاری داره بله مشخص شد اما مصنوعی نشد

قطعا بوتاكس كه با توجه به سنتون از بين ميره خيالتون راحت باشه

عه خب منم خط بین دوابروم هست دیگ..خط اخمه...۳۰ سالمه ول‌ی میخوام ژل بزنم نه بوتاکس...

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..
من ابرو و پیشانی رفتم ورم و کبودی که نداره تا 2 روز مراقبت میخواد اما تا 5 شنبه اثر نمیکنه و کلا ...

زنگ زدم کنسلش کردم

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..