2789
عه چروک نیستن یعنی؟؟ تاپیکای قبلمو بخون..یه هفته اس درگیر این چیزا شدم.خصوصا خط لبخند و دورو چشمممم. ...

بعد عوارض نداره؟ من دوس ندارم مامانم بزنه اما میخوااد برهه

جدا؟ آخه مامانم اصرار داره بزنه ولی میگم نکن چون چین و چروک نداره و اون هایی ام ک داره خیلی کمه ولی ...

اره میدونی چون چهره شون مصنوعی میشه چروکا ک باز میشه، خودم تغییر نکردم ب جهت اینک چروک نداشتم و فقط بخاطر اینک ابروم بالاتر بره انجامش دادم اونم اصلا معلوم نیس، 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بهترین مارک چیه ؟ میتونم خودم تهیه کنم یا دکتر تهیه کنن بهتره ؟میشه به دکتر بگم چه مارکی میخوام ؟ ...

من اصفهانم يه ويال برا يه نفر زياده و به صرفه نيست بهتره پزشك بگيره و اونم بسته به هزينه ي شما داره اما مصپورت يه برند ايراني و معقوله كه كمترم فيك داره

اره میدونی چون چهره شون مصنوعی میشه چروکا ک باز میشه، خودم تغییر نکردم ب جهت اینک چروک نداشتم و فقط ...

آره دقیقا بعدم اصلا چروک نداره اونم یکم دور چشمش هست و میگم بذار حداقل ۵۰ سالگی انجام بده ولی میخواد بره من خودم ۲۸ سالمه و فقط ژل زدم اما بوتاکس را نمیخوام

اصلا اين طور نيست اما چون چشم شما و اطرافيان به ديدن پوست بدون چروك شما عادت ميكنه بعد رفتن اثرش به ...

عزیزم من مامانم میخواد بزنه ولی چروک خیلی نداره و من بخاطر عوارضش میترسم میگم داخل ۷ سال  دیک بزن

سلام نظرتون درباره بوتاکس بینی چیه اثرداره روی کوچکشدنش

اصلا تو كوچيك شدنش تاثيري نداره فقط ميتونه چينهاي خرگوشي كه دو طرف بيني هست از بين ببره واسه كوچيك شدن فقط جراحي

عزیزم من مامانم میخواد بزنه ولی چروک خیلی نداره و من بخاطر عوارضش میترسم میگم داخل ۷ سال  دیک ب ...

بوتاكس رو اگه اوني كه ميزنه تبحر داشته باشه از كن عارضه ترينهاست پس نگران نباشيد و اجازه بديد تزريق كنند

اصلا تو كوچيك شدنش تاثيري نداره فقط ميتونه چينهاي خرگوشي كه دو طرف بيني هست از بين ببره واسه كوچيك ش ...

نمیشه اصلاجراحی اجازه ندارم یعنی راهی به جزجراحی نیست که این بینی یکم کوچیک بشه 

زخمهاخوب میشونداما"خوب "شدن با مثل روزاول شدن خیلی فرق داره....💔
اصلا تو كوچيك شدنش تاثيري نداره فقط ميتونه چينهاي خرگوشي كه دو طرف بيني هست از بين ببره واسه كوچيك ش ...

سلام..منم دو خط بین ابروهام ایجاد شده

ژل بهترِ یا بوتاکس؟

۴۳ سالمه

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌