سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
این کع میگن تزریق بوتاکس باعث میشه افتادگی و چروک بعد از اتمام دوره تزریق بیشتر میشه .درسته ؟ خدایی ...
اصلا اين طور نيست اما چون چشم شما و اطرافيان به ديدن پوست بدون چروك شما عادت ميكنه بعد رفتن اثرش به نظر اين طور مياد كه چروك بيشتر شده اما اين يه تصور ذهنيه
خب بین من فردا عصرمیخوام بزنم...پنج شنبه عروسی دعوتم...مراقب بعدش چیت؟ تا پنج شنبه ورم و قرمزیش میره ...
بعدش تا هشت ساعت نباید بخوابی سرتو نباید خم کنه به جلو یا عقب
ورزش تا یه هفته نبابد بکنی
ماساژ نباید بدی جاشو
چند ساعت اولم نباید اب بخوره
نه تا پنج شنبه رفع نمیشه طی دو هفته کم کم صاف میشه
قرمزی و کبودی هم نداره
مدتی بود یه غم بزرگی رو دلم سنگینی میکرد که خدای عادل سبکترش کرد اون تتمه شم خدا حل میکنه و میدونم که درست میشه 🥰😍خدایا هزاران بار شکر 🤲🤲🤲🤲 اذان صبح حیات بخش 🌿خدایا به امید تو 😻💥اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍
اصلا اين طور نيست اما چون چشم شما و اطرافيان به ديدن پوست بدون چروك شما عادت ميكنه بعد رفتن اثرش به ...
تازه من شنیدم روند پیری کند ترمیشه و مثه لیزر ک اول هرماه.بعدهردومان.بعد هی فاصله زمانی بیشترمیشه..اینم همینجوریه.مثلا بوتاکسو یکیمیگف دوسال اول هر شش ماه..بعد دیک شدسالی ی بار....درسته؟