2777
2789

بچه ها شوهرم گفت هر چی عکس ازم داری برام بفرست گفتم باشه رفتم براش فرستادم اون هایی که اول پوشه ها بود(بچه ها من دستمم بند بود داشتم غذا میدادم به خواهر هام و شوهرشون مامانم اینجا نبود)بعدش گف دیگه عکس هم دارم گفتم همین ها والا نمیدونستم چند تا دیگه است گفنم همین هاس گفت که دارم عکس زیاد برات فرستادم گفتم هر چی فرستادی همین هاست جانم گفت تو پاکشون کردی گفتم من اصلاعکس هات حذف نکردم گفت یعنی میگی من الکی میگم بعدش گشتم بقیه عکس هاش فرستادم بعدش اون پیام من که گفتم همین ها را فرستادی فقط ریپ زد گفت خدایی خیلی ناراحت شدم گفتم من دستم بند بود اون لحظه داشتم می گشتم برات پیداشون می کردم
من کلیییی عکس و کلیپ دارم که همه قاطی فاطی هستن
باید بگردم
که پیدا بشن گفت نه نگرد اذیت نکن خودت اذیت میشی  گفتن من هیچ وقت عکس هات حذف نمی کنم گفت خوب بهت میگم کلی عکس فرستادم برات میگی همین هاست گفتم خب این ناراحتی نداره گف باشع شب خوش گفتم  مگه من چه حرف بدی زدم
من هیچ حرف بدی نزدم
شبت خوش گفت واقعا برات متاسفم🙁گفتم هر جور راحتی گفت هر جور راحتم بهت نشون میدم هر جور راحت گفتم مثلا چیکار می کنی بقیه اش میگم تورا خداااا کمکم کنید اون داره اس میده

من دلم تنگه یه زنگته تنگ صدای قشنگته میشه برگردی؟ خیلییی دیر کردی نی نی یار جان هفت جدت کاربریم نترکون به جان هفت جدو ابادم این کاربریم هجدهمم هست بقیه ترکید😐💔میشه از ته دلت دعا کنی تا ماه دیگه مشکلاتمون حل شه بریم سر خونه زندگی مون🤲🏻😉     انشاالله  ۱۴۰۲/۵/۱۳.   بخدا دلم نمی بخشتت زدی قلبم تو شکستی 🥀من حسابم ز همه مردم این شهر جداستــ♡:) من امیدم به خدا بعد خداهم به خداستــ🦋🍃    ❮قوت‌قَلب‌اونجا‌که‌  خدا‌میگه'لاتَخافا انَّنی مَعکُما اسمَعُ وَاری'  نترسید‌بَندِگان‌من‌حَواسم‌بهتون‌هست‌  می‌بینمتون‌،می‌شنومتون..🫂♥️🦋❯ ️  

خدایی چند سالتونه؟

مخصوصن شوهرت

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چ حوصله ای دارین

شوهرت چ چیز الکی ای رو تبدیل ب بحث کرد

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

بعدص من اس دادم بهش گفتم بیداری کار دارم باهات گف ک بگو کارت گفتم ناراحتی گفت  بگو کارت گفنم همینه کارم گفنم اخه من  چیزی نگفتم حرف بدی نزدم عزیزم من از یه طرف غذا میدادم به مهمان هامون از یه طرف دنبال عکس ها بودم  گفت مثلاً تو با خودت چی فکر می‌کنی مثلاً تو کی هستی  گفتم عزیزم من حرف بدی نزدم گفت  که هر جور راحتم دلت خوشه زن هستی گفتم عشقم بهم میگی برات متاسفم مگه من چی گفتم که این گفتی جواب اینکه گفت مثلا زنی چی بگم

من دلم تنگه یه زنگته تنگ صدای قشنگته میشه برگردی؟ خیلییی دیر کردی نی نی یار جان هفت جدت کاربریم نترکون به جان هفت جدو ابادم این کاربریم هجدهمم هست بقیه ترکید😐💔میشه از ته دلت دعا کنی تا ماه دیگه مشکلاتمون حل شه بریم سر خونه زندگی مون🤲🏻😉     انشاالله  ۱۴۰۲/۵/۱۳.   بخدا دلم نمی بخشتت زدی قلبم تو شکستی 🥀من حسابم ز همه مردم این شهر جداستــ♡:) من امیدم به خدا بعد خداهم به خداستــ🦋🍃    ❮قوت‌قَلب‌اونجا‌که‌  خدا‌میگه'لاتَخافا انَّنی مَعکُما اسمَعُ وَاری'  نترسید‌بَندِگان‌من‌حَواسم‌بهتون‌هست‌  می‌بینمتون‌،می‌شنومتون..🫂♥️🦋❯ ️  

با پیام دادن کلی سو تفاهم ایجاد میشه و اکثرا به جایی میرسه که حرمتا از بین بره. وقتی دلخور میشه دیگه کشش نده. خداحافظی کن تا بعدا حضوری حرف بزنید. یا امون موقع باهاش تماس بگیر

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
بحث واقعا الکی راه انداختین  شما حداقل ادامه نده،  بگو عزیزم الان ناراحتی بهتره یکم بگذر ...

بعدص من اس دادم بهش گفتم بیداری کار دارم باهات گف ک بگو کارت گفتم ناراحتی گفت  بگو کارت گفنم همینه کارم گفنم اخه من  چیزی نگفتم حرف بدی نزدم عزیزم من از یه طرف غذا میدادم به مهمان هامون از یه طرف دنبال عکس ها بودم  گفت مثلاً تو با خودت چی فکر می‌کنی مثلاً تو کی هستی  گفتم عزیزم من حرف بدی نزدم گفت  که هر جور راحتم دلت خوشه زن هستی گفتم عشقم بهم میگی برات متاسفم مگه من چی گفتم که این گفتی جواب اینکه گفت مثلا زنی چی بگم

بعدص من اس دادم بهش گفتم بیداری کار دارم باهات گف ک بگو کارت گفتم ناراحتی گفت  بگو کارت گفنم هم ...

هیچی نگو هیچی 

فردا تماس گرفت خودتو سرسنگین بگیر بگو حرفت ناراحتم کرد که تو مثلا زنی 

بحث واقعا الکی راه انداختین  شما حداقل ادامه نده،  بگو عزیزم الان ناراحتی بهتره یکم بگذر ...

الان میگه که هرچی بهت میگم عکس برات فرستادم میگی نفرستادی دو بار که میگی نفرستادی یعنی چی دروغ میگم  جوابش چی بدم

هیچی نگو هیچی  فردا تماس گرفت خودتو سرسنگین بگیر بگو حرفت ناراحتم کرد که تو مثلا زنی

اون زنگ نمیزنه

الان میگه که هرچی بهت میگم عکس برات فرستادم میگی نفرستادی دو بار که میگی نفرستادی یعنی چی دروغ میگم ...

بگو تو حق داری معذرت میخام الآنم دلخور نشو عزیزم

این مواقع واقعا باید کوتاه اومد تا حضوری متوجه اشتباه بشه