2777
2789
اسی بخر ولی پرنده حساسیه  زود به زود باید زیر پاشو تمیز کنی  ابتنی باید بره  تو اب ...

من قبلا داشتم خیلی شیطونه 

هدف کاهش وزن []وزن اولیه((۶۵)) وزن هدف((۵۰))💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری وابسته نشدی بهش 

وای دیونه اش بودم اسمش فلفل بود کلی حرف بلد بود یکی از اعضای خونوادمون بود یکم ناخون زخم میشد به گریه میفتادم 

ولی فامیلامون گفتن این پرنده باعث شده خونه شما خیر برکت بره اینقدر رفتن رو مخ بابام که محبور شدم بفروشمش

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

هر خواستگار برا خواهرم میومد جور نمیشد عمه هام همش به بابام گفتن این نحسه بفروشش   

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

وای دیونه اش بودم اسمش فلفل بود کلی حرف بلد بود یکی از اعضای خونوادمون بود یکم ناخون زخم میشد به گری ...

منم قبلا داشتم اون موقع بچه بودم هر کی میومد خونمون ازش می‌ترسید بچه های فامیل همش آزارش می‌دادن بابام برد فروخت 

هر خواستگار برا خواهرم میومد جور نمیشد عمه هام همش به بابام گفتن این نحسه بفروشش    

اینا ذهنشون قدیمیه 

اینا ذهنشون قدیمیه 

اره متاسفانه دیگه فروختمش 

اسی خواستی بخری بعد از عید بخر که جوجه های سرلاک خور هستن تا دستی بشه

فضلش خیلیه کثیف کاری زیادی داره عروس هلندی بگیر بامزه تره سریع ترم به حرف میاد خوشگلم هست مینا شبیه ...

آره عروس هلندی هم دوس دارم