2777
2789
عنوان

بچه ها بچه دومم هم دختر شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2601 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی عزیزم سلامت باشه به خوبی بگذره برات 

اره ادم دوستداره از دو جنس داشته باشه

دیگه قسمت بوده حتما حکمتی داره 

من جاریم سه تا دختر داره 

یکی از جاریهام دو تا پسر داره 

باور کن اصلا باهم خوب هم نیستیم 

ولی تا الان بابت جنسیت بچه هامون خوشحالی و ...نکردیم 

مطمئن باش اونام اصلا توی فاز این حرفا نیستن مثلا دختر یا پسر چه فرقی دارن که طرف خوشحال بشه یا ناراحت 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

برا من سومی هم پسر شد دختر خیلی دوست دارم ولی خداروشکر می‌کنم که سونو و آزمایش نشون داده سالمه ، از الان کلی دوستش دارم 

ولی دخترم خیلی خوبه خدا برات حفظشون کنه

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

منم سردختردومم حال تورو داشتم 

الان سومیم دختره 

کل فامیل برادختردومم غش میکنن

انروررفتم دکتر به زنه ۸ ساله نازایی داره دپوقتی دخخرمو دید چشماش اشکی شد یه جوری دخترمو بغل کردو میبوسید میگفت خدایه دونه ازینا به من بده منوشوهرم هاجوواج مونده بودیم 

داشته هایی که قدرشو ننیدونیم ارزوی خیلیاست دختردومم یه سالشه ت اوج شیرینی و دلبری ونازی

مثل یک بادبادک فقط بایک نخ به این دنیا وصلم ،حال روحی خوبی ندارم این روزا، اگه حرفی زدم که بهت برخورد لطفا دلگیرنشو ازم :)

دوتادختر😍😍😍😍بچه هاتو فدای جاری نکن 

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

انشاالله قدمش مبارک باشه. شک نکن که خدا مصلحت شما رو بهتر میدونه. من خودم دو تا پسر دارم. وقتی سونو برای دومی گفت پسر خیلی تو ذوقم خورد. ولی هر چه از تولد بچه گذشت بیشتر فهمیدم که مصلحت ما رو بهتر از خودمون میدونسته. 

خوش قدم باشه الهی

یه مدت بگذره برا همه عادی میشه از بارداریت لذت ببر مردم برا همه چی حرف دارن

چادرت را بتکان‌ روزی ما را بفرست ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ای مادر یا فاطمة الزهرا🤲

این چ حرفیه انشالله صحیح و سالم بدنیا بیاد عزیزم

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
منم سردختردومم حال تورو داشتم  الان سومیم دختره  کل فامیل برادختردومم غش میکنن انروررفت ...

دل مارم آب کردی که .. 

منم سومی پسر شد راضی‌ام به رضا و حکمت خدا 

خدا برات حفظشون کنه جانم 

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .