2777
2789
عنوان

بچه ها بچه دومم هم دختر شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2600 بازدید | 46 پست

انشالله گل دخترات عاقبت بخیر بشن بچه هم جنس بهتره الان دخترت یه خواهر کوچولو داره🥰🥰🥰🥰

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبحالت بخدا دوتا دختر خیلی خوبه دختر باید خواهر داشته باشه در اینده هم میببنی که چقدر اینطوری برات بهتر بوده 

امیدوارم همیشه سلامت باشید و همیشه با خبرهای خوب سورپرایز بشید💚🤍
نگو اینو فرهنگ خیلی بدی داریم اطرافیان خیلی فشار میارن

☹☹اون اطرافیان بود نبود ما و بچه هامون براشون ذره ای مهم نیس هدفشون فقط دخالت و آزاره پس ما باید اهمیت ندیم بهشون و زندگی کنیم

روح های زخمی،درون کالبد های خندان...
مگه دختر چشه که عزا گرفتی؟ اتفاقا خدا به  امثال شماها نباید بچه بده با این تفکراتتون  خوب ...

استاتر بارداره هورموناش بهم ریخته یکم مراعات کنید بعدم یه دختر داره طبیعیه دلش پسر بخواد 

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗

استارتر نگران حرف دیگران نباش جنسیت بچه چیزی نیست که ادم بتونه صد درصد تعیین کنه انشالله که سالم باشه

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗

الان مثلا پسر باشه که چه کار کنه؟برو تاپیک آخر منو بخون امیدوارم یکی از اینا نخوای تحویل جامعه بدی

متاسفم واسه زنی که دختر بودن فرزندش اونو شکست خورده میکنه

برای پرنده ای که کل عمرش را در قفس گذرانده پرواز بیماری است و برای کسانی که مفهوم پرواز 🦅را نمیفهمند هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی. 

جالبه اسم کاربری ات هم اسم قوی ترین زن ایرانی رو گذاشتی 

آرتمیس بدونه همچنین تاپیکی زدی بدنش تو گور میلرزه

برای پرنده ای که کل عمرش را در قفس گذرانده پرواز بیماری است و برای کسانی که مفهوم پرواز 🦅را نمیفهمند هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی. 
دل مارم آب کردی که ..  منم سومی پسر شد راضی‌ام به رضا و حکمت خدا  خدا برات حفظشون کنه جا ...

منم سومیو باردارم که اونم دختره 

منم پسربچه میبینم ،پست میشم  و خواربه مادرش حسادت میکنم

منم دیگه تسلیم شدم چیکارکنم اخه مال من تاهفته ی ۱۹ گفتن پسراین آخریو خیلی هوایی شده بودن بعد که خورد تو ذوقم خیلی خوارو خفیف شدم 

بازم میگم شکرخدا

مثل یک بادبادک فقط بایک نخ به این دنیا وصلم ،حال روحی خوبی ندارم این روزا، اگه حرفی زدم که بهت برخورد لطفا دلگیرنشو ازم :)
منم سومیو باردارم که اونم دختره  منم پسربچه میبینم ،پست میشم  و خواربه مادرش حسادت میکنم ...

الهی عزیزدلم اینطوری نگو فدات 

خدا نکنه خوار بشی تو الان ارزشت پیش خدا خیلی بالاست 

بهت حق میدم آدم دوست داره از هردو جنس داشته باشه مخصوصا دختر به نظرم یه شادی و آرامش خاصی تو زندگی میاره ، اما خب اگه خدای نکرده چه دختر چه پسر سالم یا صالح نباشن اونموقع دیگه جنسیت شون فراموش میشه و فقط برای آدم غم و غصه و ناراحتی درست میشه .. 

اون که گفتن پسره بعدش متوجه شدین دختره واقعا سخت بوده درک میکنم 

ان‌شاءالله که خدا دلت رو شاد کنه و فرزندانت سالم و صالح و خوش عاقبت باشن .

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
پسر باشه ولی مریض باشه خوبه..به حکمت خدا راضی باش

چرا اینو میگی چرا هرکی دختر میخاد بهش نمیگین دختر باشه مریض باشه خوبه؟ مگه خدا مریض و بهیله خب دلش پسر میخاد یه دخترم که داره جرم که نیست دله دیگه