2777
2789

خونمون طبقه پایین پدرشوهرمه و همه خواهر شوهرام هفته ای هشت روز خونه پدرشوهرم هستن بعد خواهرشوهر مجرده که ۲۵سالشه یهو بدون هماهنگی میادو از  شانسه منه یا عمدا تازه ناهار یا صبحونه که خوردیم ظرفاشو تازه گزاشتم توی سینک میاد بعد بچه کوچیک دارم خونم توی یه ساعت کاملا بهم میریزه تا بیام جمع کنم یا کمی استراحت کنم میاد تو خونه وضع خونمون رو میبینه میره میزاره دست خواهراشو مادرش اونا هم میشینن پشت سرم حرف زدن بعد سرویس بهداشتیمون توی راه پله به طبقه بالا درش باز میشه جرعت ندارم برم گلاب به روتون سرویس یعنی هروقت رفتم سرویس همش درباره من حرف میزنن همش درحال اینن که میگن من تمیزم زن کاکامون کثیفه کار نمیکنه من وسواسم کاش مثل زنه فلان (منظور خودمم)  بیخیاله به خدا من روی برنامه ریزی کارامو میکنم روزی سه بار چه تمیز باشه چه نباشه جارو برقی میکشم اینا هم میان همش از من حرف میزنن حتی جلو رومم میگن منم ادمه صبوریم جواب نمیدم اما یه روز مچه یکی از خواهر شوهرامو گرفتم مثل خودشون بدون هماهنگی رفتیم خونشون یعنی با خودم مقایسش کردم من پیش اون طلا بودم یعنی زیر اوپن روی سرامیکا بچه هاش با مداد کامل سیاه کرده بودن جای دست سطل اشغالشون بزرگ پراشغال انگار که یه هفته نزاشتن دم در بو میداد تازه میگه هر شب اشغالی میاد وای نگم حالا کاری ندارم به این که چرا اینقدرکثیفه مشکل من اینه چرا این قدر ادعا دارن تمیزن وسواسن برای کار خونه به خدا بچه هاش یهو میان خونمون بعد اگه یه لباس افتاده باشه رو زمین میرن میزارن کف دست  مادرشون خاله هاشون بعد باز میشینن از تمیزی کثیف بودن من میگن  تازه ما اگه مهمون داشته باشن پدر شوهرم اینا میفرستنشون خونه ما ما هم آواره باید بریم طبقه بالا تا مهمونا برن هرماه مهمون دارن هر مهمونی هم یک هفته میمونن دیگه خسته شدم😭😭

به کتفت بگیر

چه حوصله داریا

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صداشونو صبط کن ب شوهری بگو جمع شون کنه

درخانه ت رو قفل کن نیان و اینکه وقتی خانه کثیفه باز نکن بگو حمام یا دستشویی بودم بهانه بیار

اگه سرزده رفتی خانه شون ب روشون بیار بگو وا چقدر کثیفه اینجا بوی گند میادو اینجور اونجور برو ب مادرشوهدت بگو

اصلا جواب نده بزار اینجوری اروم شن اونا میخوان تو رو تخریب کنن تا خودشونو بالاتر ببرن 

همسرم برای من یه فرشتس کسی که تو همه سختی هام کنارم بود . اینو مینویسم تاهر بار میبینم بابت داشتنش از خدا تشکر کنم 💚💏💚 

یبار وسط غیبتشون یهو برو بالا  ولی به قصد دعوا نه فقط برو بالا بگو خداروشکر آدم تر و تمیزی هستم اهل غیبت و حرف مفت نیستم چون از خدا میترسم البته توی لفافه حرف بزن

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
چقدر دیگه خسته ام چندین سال همینن درستم نمیشن دعا میکنم عروس گیرشون بیاد پارشون کنه

افرین خودت جواب خودت رو دادی

وقتی اونا درست نمیشن پس باید بیخیالشون بشی

اونقدر بگن تا انشالله دونه دونه بترکن😂

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران
خونه جدا بگیر  چرا از اول قبول میکنید طبقه بالا زندگی کنید  پررو میشن

طبقه پایینه خونمون روز اول گفتن خونه مال شوهرمه دادن 

شوهرمم اصلا به کتش نمیره میگه ولشون کن هرچی گفتن بگن