2789

من بیماری دوقطبی دارم

و توی بخش اعصاب و روان چیزایی دیدم که نابود شدم

چه برای خودم چه دیگران

تازه بخاطر چیزیکه دست خودم نبوده سرزنش میشم

تاریخ و فلسفه خوندم

به این نتیجه رسیدم جهنمی مطلقه

این حسِ «دنیا جهنمه» بیشتر از فشار تجربهها و بیماری دوقطبی میاد، نه واقعیت کامل دنیا. وقتی ذهن تو فاز افسردگیه، فقط رنجها رو بزرگ میکنه و بقیه چیزها رو خاموش میکنه.

تو چیزهای سنگین دیدی، طبیعیه اثر بذاره، ولی اون فقط یک بخش محدود از زندگیه، نه کلش.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فقط تو نیستی. خیلیا باهاش درگیرن.

درسته متاسفانه💔

مردمی که منو از مرگ نجات دادن ....همونا امروز منو طرد میکنن...نمیدونم نجات کسی که زندگی خوبی نداره از مرگ چه فایده ای داره

درسته متاسفانه💔مردمی که منو از مرگ نجات دادن ....همونا امروز منو طرد میکنن...نمیدونم نجات کسی که زن ...

سخت نگیر. سعی کن شاغل باشی. باید سرتو گرم کنی

زمانه بس که پلیدو پلشت و مسخره شد، عیارسنجی خورشید کار شب پره شد!

این حسِ «دنیا جهنمه» بیشتر از فشار تجربهها و بیماری دوقطبی میاد، نه واقعیت کامل دنیا. وقتی ذهن تو فا ...

ببخشید گلم مغلطه نکن

وقتی رو کودکان بمب شیمیایی میریزن یا بچه معلول بدنیا میاد....این زندگی چه قشنگی می تونه داشته باشه؟...

اگرم تجربه بیماری دوقطبی باشه....شامل همین زندگی میشه پس می تونیم نتیجه بگیریم جهنمه

ببخشید گلم مغلطه نکنوقتی رو کودکان بمب شیمیایی میریزن یا بچه معلول بدنیا میاد....این زندگی چه قشنگی ...

خیلی خوبه که مشکلتون میدونی.

بمب شیمیایی چه ربطی به شما داره؟

دنیا تجربه متفاوتی است، خوبیهاش بیشتر از بدیهاشه

رنجهای خیلی شدید واقعیاند، اما از کنارشان بخشهای مهمی مثل درمان، محبت، کمککردن و نجات هم وجود دارد.

ذهن در فشار (خصوصاً دوقطبی) ممکن است فقط نیمه تاریک را ببیند و نتیجهگیری «کل دنیا جهنم است» بسازد، در حالی که این تصویر کامل نیست.

خیلی خوبه که مشکلتون میدونی.بمب شیمیایی چه ربطی به شما داره؟دنیا تجربه متفاوتی است، خوبیهاش بیشتر از ...

شاید زندگی شما قشنگه

برای من جهنم مطلقه

اگه اینطور باشه نشون میده عدالتی نیس

رنجهای خیلی شدید واقعیاند، اما از کنارشان بخشهای مهمی مثل درمان، محبت، کمککردن و نجات هم وجود دارد.ذ ...

وقتی ادم درجه دو حساب میشی

از امتیازات قانونیت عزل داده میشی

مثل حیوون باهات رفتار میشه

این چه محبتی میشه توش باشه؟

شاید زندگی شما قشنگهبرای من جهنم مطلقهاگه اینطور باشه نشون میده عدالتی نیس

مطمئنم سختی های زندگی من بیشتره

البته که اکثرا همین نظر رو برای خودشون دارند.

ولی فرصت محدودیه تا خوب و بد رو با هم تجربه کنیم.

منکه زیباییهاش بیشتر به چشمم میاد...

این حس وقتی میاد که با آدم طوری رفتار میکنن انگار ارزش و حقش کمتره.

ولی این بیشتر مشکل نگاه اونهاست، نه ارزش واقعی تو.

محبت اونجاست که آدم دیده بشه، نه له بشه.

شوپنهاور فیلسوفی بود که به عنوان یه فیلسوف خیلی بدبین یا بهتره بگم واقع بین ازش یاد میشه هم در جوونیش ظاهر جذابی داشت هم ادم ثروتمندی بود پس حرفی که میزنه به خاطر مشکلات شخصی خودش نبود میگفت که سعادت انسان در این است که هرگز به دنیا نیاید!من سالها با همین طرز فکر زندگی میکردم تا اینکه با نیچه اشنا شدم بهم یاد داد که چطوری توی دنیایی به این وحشتناکی دردها و کم بودهارو بپذیرم و به پوچی دنیا خودم معنا بدم.تاثیر عمیقی روم گذاشت باعث شد دنیارو جور دیگه ای ببینم شما که به فلسفه علاقه داری حتما مطالعه کن نتیجش احتمالا برای شما هم خوب باشه