2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کاملا میدونستم چیه همه دوستام شده بودن ولی من نه بعد ۱۵ فروردین دیدم خون قهوه ای میاد ازم بعد از دوستم پرسیدم گف پریودی و اینا بعدم ب مامانم گفتم پریود شدم مامانم گفت عه 😐😂 همینننننننن

من کاملا میدونستم چیه همه دوستام شده بودن ولی من نه بعد ۱۵ فروردین دیدم خون قهوه ای میاد ازم بعد از ...

عه منم ۱۵ فروردین شدم دختر عمم جلو همه داد زد گفت بخدا ابروم رفت دوست نداشتم بابام بفهمه مامانم زود رفت گفت بهش 

️من ایرانمو، تو عراقی چه فراقی امام حسینم 💚🍃

اه بخاطر همین پریودی و دردسراش،زایمان و درداش،حاملگی و سختیاش،معاینه های دکتر و... دوس ندارم دختر داشتع باشم.

خودم اولین بار خونه خواهرم پری شدم.و به مامانم گفتم حس خیلی بدی داشتم.تایکماه بعدشم خونریزیم قط نمیشد،تو مدرسه به لباسام دراومد و کلی بدبختی کشیدم و...

عه منم ۱۵ فروردین شدم دختر عمم جلو همه داد زد گفت بخدا ابروم رفت دوست نداشتم بابام بفهمه مامانم زود ...

مامان من زنگ زد ب بابام واسه ... پول بریز بره نوار بخره 

قیافه مامانم🤗 قیافه بابام از پشت تلفن 🙂😐 من 🫣

مامان من زنگ زد ب بابام واسه ... پول بریز بره نوار بخره  قیافه مامانم🤗 قیافه بابام از پشت تلف ...

وای خیلی بده برا اولین بار حالا بابام هر شب جگر و پسته و.... میاورد چون میدونستم بخاطر چی میاره کوفتم میشد میخوردم 

وای خیلی بده برا اولین بار حالا بابام هر شب جگر و پسته و.... میاورد چون میدونستم بخاطر چی میاره کوفت ...

خیلیییی بدع من الان پریود میشم به مامانمم نمیگم میریم فروشگاه نوار برمیدارم . و کلا با مامانم راحت نیستم 

خیلیییی بدع من الان پریود میشم به مامانمم نمیگم میریم فروشگاه نوار برمیدارم . و کلا با مامانم راحت ن ...

من خیلی تکرار میکنم ک مامان بابا نفهمه اخر هم میگه لباسم لک افتاده بود بعد بابام بهم غیر مستقیم گفت وای مردم از خجالت