2777
2789

سالگرد ازاد سازی خرمشهر اولین بارم  

یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی درباره‌ات چه‌قدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ .  امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای یادش افتادم دل درد گرفتم 

خیلی چندشه پریودی 

من نوار بهداشتی رو از سمت چسبش گذاشته بودم 😅

🧶مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد....وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزرد🧶اعطنی الفضل﴿محتاج معجزه توام ﴾

عید بود میخواستیم بریم پارک رفتم لباس عوض کنم دیدم بعد بع دختر عمم گفتم اونم رفت جلو جمع گفت بعد عمم گفت بیا ببینم دید و گفت اره شدی اصلا هم درد نداشتم

️من ایرانمو، تو عراقی چه فراقی امام حسینم 💚🍃

سالگرد ازاد سازی خرمشهر اولین بارم    

منم عید فطر بعد از اینکه ۳۰روز روزه گرفتم😅

🧶مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد....وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزرد🧶اعطنی الفضل﴿محتاج معجزه توام ﴾

شاید براتون جالب باشه ولی هر ۳تا کامنت اولی شامل من میشد😂😂

هی خوندم دیدم عه منم عه منم عه منم😂

هم عید تو پارک بود 

هم برعکس گزاشتم

هم از ترسم دستشویی نمیرفتم

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

من چونکه تو سن ۱۵سالگی شدم و قبلاً خانوادم پرتم کردن از خونه بیرون ولی خوب ارث داشتم زندگیم خوبه 

بعد اولین بار تو خونه خودم بودم شدم رفتم بیرون برا خودم پد خریدم  رفتم تو دستشویی عمومی گذاشتم رفتم برا خودم خوراکی خریدم رفتم کافی خوردم برگشتم خونه

کلاس هفتم بود 

اونشب عمو و زن عموم خونه امون بودن 

اصلا درد نداشتم رفتنم دست به آب دیدم ازم خون میره 

رفتم آشپزخونه زن عمو و مامانم ظرف میشستن رفتم پیش مامانم گریه کردم 

من زیادی عاقل بودم همه چیو میدونستم:/

من اسکل بودم 

هرموقع می خواستم برم دستشویی باید به زور می کندمش 🤣