من يه مورد داشتم انقد تو زندگيم سرك ميكشيد تا جزئى ترين وخصوصى ترين اتفاقاى زندگيمو ازم ميپرسيد همش آمار شوهرمو داشت كه اره فلان جاست بعداز من ميپرسيد شوهرت الان كجاست مثلا من ميگفتم فلان جا انگار كه مچم گرفته يانميدونم چى ميگف نه فلان جاست😐مثلا بچم دنيااومده بود همش تواون حال پيام ميداد شوهرت اومده ملاقات ميگفتم فعلا نه ميگف اره الان استخره يافلان جا منكه اززندگيم حذفش كردم ولى نميدونم فازش چى بود
بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟
بله خاهرم بسیار فضول واهل دخالته.. همش میخاست بدونه من کجا زندگی میکنم!! کار شوهرم خوب پیش میره یا ن!!! ادرس خونه مادرشوهرمو مدام میپرسید کجان چ میکنن!!! همش میخاست بدونه من چیا وسیله دارم!! مدام درحال جستجو بود.. اخر سر شوهرم دمشو قیچی کرد😐..
دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷
همین کارو کردم ازش نفرت دارم انقدر اهل دخالته.. خداروشکر نزدیک 2 ساله صداشو نشنیدم
دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷