2777
2789

وضع مالیش خوبه واسه تولد روز مادر واسه مامانم طلا میخره واسه بابام کاپشن چرم میخره خب داره خدا بیشتر بهش بده . کادوی ما به چشم نمیاد خب وضع مالیمون مثل اون نیست. خیلی بده همین باعث شده شوهرم زیاد رفت و امد نکنه وقتی مناسبت یا جمعی هستیم که اونام هستن الکی میپیچ.نه که نره دلم میسوزه تو رو اصلا نمیگه ولی خب مرده غرور داره . 

خیلی اعصابم خرابه .

مامان و بابام هم خیلی ازش تشکر میکنن . مامانم هی میگه عین بچه ها ذوق میکنه. پیش خودش نمیگه من دلم میشکنه هی میگه اره واسه خواهرت فلان کارو کرد اینو خرید اونو خرید یعنی فکر نمیکنه من ته دلم ناراحت شم که وضع ما اینجوریه ما نمیتونیم 

خدا هیچ بنده ای رو ندار نکنه 

میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داماد پولدارا همیشه عزیزترن و تفاوتا همیشه مشهوده 

بخوای نخوای همینه بپذیر سعی نکن از اجیت اسکی بری و به شوهرت فشار بیاری برای مخارج مادرت باید خودت رو بدون هدیه بخواد

باورم نمیشه از خوشحالی و کادوهایی که برا خانوادت میخره ناراحت میشی؟ دلتو بزرگ کن هر کس در حد وسعت کادو میده یا اصلا وسعم نه اون دوست داره اونقد هزینه کنه شما نه. نهایت شما زودتر یا دیرتر برین مراسما که همزمان نشه ولی من بودم برام مهم نبود

داماد پولدارا همیشه عزیزترن و تفاوتا همیشه مشهوده  بخوای نخوای همینه بپذیر سعی نکن از اجیت اسک ...

من که فشار نمیارم به شوهرم 

انشاءالله که بزودی اوضاع شما هم روبه راه میشه 

بخاطر آرامش خودتون و همسرتون 

سعی کنید وقتی اونا نیستن شما برید خونه مادرتون 

یا اگر در مورد اونا حرفی زده میشه فضا رو ترک کنید یا خودتون رو سرگرم کاری کنید

چاپلوسی  ؟؟؟ 😑 چاپلوسی یعنی طرف فقط کلامی با حرف میخواد جلب توجه کنه 

این بدبخت طلا میخره و فلان  یعنی مادر زن و پدر زنش  دوس داره  و این یعنی در اصل همسرشو دوس داره و ارزش قائله

در ضمن اون چیکار کنه  شوهر تو وضع مالیش خوب نیست؟ 

تو هم در حدی که خودت درآمد داری کادو بده   به هرحال کادو کادوعه 

باورم نمیشه از خوشحالی و کادوهایی که برا خانوادت میخره ناراحت میشی؟ دلتو بزرگ کن هر کس در حد وسعت کا ...

درست نخوندی ناراحتیم از اینه که شوهر من نداره اونجوری بخره و فرق میزارن بینشون 

خب داره خرج میکنه شوهرتم خیلی اشتباه میکنه یعنی چی که به خاطر اوضاع مالی بیخیال رفت و امد باهاش شده؟  الان اگه خرج نمیکرد همین تو تاپیک میزدی دامادمون پولش از پارو بالا میره ولی مناسبتا برای پدر و مادرم کادوی ارزون میخره 

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

متاسفم واقعا من ۵ ساله ازدواج کردم شوهرم همینطوره گاهی نداشته باشیمم کلا خیلی هوای پدرومادر خودش و منو داده. من از دست این باجناقا کلافه شدم بخدا. آخه اون چیکار ب شما داره. باید ی داماد ظالم میومد حتما ک روز و شب از دستش کفری باشین