2777
2789
عنوان

شوهرخواهرم خیلی چاپلوسی میکنه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 28 پست

مامانت صرفا داره برات تعریف میکنه، کلی آدم چیزای مختلف دارن که ما نداریم، باید دلمون بسوزه؟ پس چرا به داشته های خواهرت دلت بسوزه؟ زوم نکن ، حساس شدی ، اگر اذیتی وقتی اونا هستن زیاد نرو

کاربر قدیمی

خودشون میبینن شرایطو عزیزم ولی یبار غیرمستقیم یگو به مامانت بگو شوهرم شرمنده میشه کادوی ماکم میشه ولی چه کنیم گرونیه 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افرین کار خوبی میکنی  اشتباه مادرت که واضح فرق میذاره واسه همین رنجیدی

دقیقا و میبینم که شوهرم خجالت میکشه دوس نداره تو اون محیط باشه و واقعا درکش میکنم شوهرم راننده تاکسیه بنده خدا صبح تا شب کار میکنه ولی ...

میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره
خودشون میبینن شرایطو عزیزم ولی یبار غیرمستقیم یگو به مامانت بگو شوهرم شرمنده میشه کادوی ماکم میشه ول ...

یه بار گفتم گفت نه این چه حرفیه من فرق نمیزارم ولی علنا فرق میزاره سر سفره همش حواسش به اونه دوبار غذا بکشه غذاش گوشتش زیاد باشه ولی شوهر من میشینه کنار

خواهر چطور همیچین شوهری پیدا کرد خییل خوشکله خواهرت؟؟ 

این چه سوالیه خدایی خواهرم چطور شوهر پیدا کرد؟ مگه شوهرو پیدا میکنن

داماوتون کار اشتباهی نمیکنه و اتفاقا لطف میکنه اشتباه از مادرو پدرته که این موضوع رو به پیشونی شما ...

درسته و شوهرم خجالت زده میشه تو جمع