2777
2789

اینکه سوال پرسیدن نداره

اگه بهم میخورید از لحاظ اعتقادی آره اگه نه ک هیچی

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

به هیچچچچچچ وجه

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر مذهبی؟ خشک مذهب سخت گیر نه، اما اینایی که نماز و روزه خودشون رو دارن و حلال و حرومشون درسته و ب ...

منم خودم میشه گفت مذهبیم. واسه ازدواج هم چنین فردی مورد نظرم بود.خدارو شکر شوهرم هم همینطوریه...نماز وروزش ترک‌نمیشه. ولی سخت گیر نیست.البته من خودم با حجابم وخط قرمز دارم...ولی اینکه چادر بپوشم یا نپوشم یا یکم ارایش یا مثلا اهنگ وعروسی اینا اصلا مشکلی نداره.. تازه میگه حیف رقص بلد نیستم برم وسط برقصم.😄😄

پارسا پسرمامان😍

عزیزم من خودم از یه خانواده کاملا غیر مذهبی و آزاد هستم و همسرم خانوادش به شدت مذهبی هستن خودش بسیار پسر خوبیه هیچ مشکلی نداره با من و طرز پوششم ولی من در جمع اونها تنها هستم همیشه فکر میکنم اگر بچه بیارم اونا قراره افکار پوچشون رو به بچم تحمیل کنن

چرا. با ذکر دلیل شرح دهید.  ۴ نمره

چون دوس ندارمممم😎😎

دوس داشتن یا دوس نداشتن هم دلیل نمیخواددد😎😎🤭🤭😝😜

واقعا سزاوار 20 بود جوابمممم حلالت نمیکنم اگه 4 بدی 🤭🤣

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
چرا. با ذکر دلیل شرح دهید.  ۴ نمره

حالا خارج از شوخی❤️

من خودم مذهبی نیستم طرز فکرم با افراد مذهبی فرق داره 

کلا نمیتونم کنار بیام باهاشون بخاطر همین ناخودآگاه فاصله میگیرم.

ازنظرمن تو زندگی مشترک هرچقدم طرف مقابل همه چی تموم باشع ولی اگه طرزفکرا ،عقاید و... شبیه هم نباشه آدم از اون شخص بدش میاد دیگه دوس داشتنی نمیمونه

و قطعا تو اون زندگی هردو اذیت میشن‌.

ادم ها به دو دسته مذهبی و غیرمذهبی تقسیم نمیشن

هرکسی یچیزایی رو رعایت میکنه و براش مهمه

مهم شبیه بودن حدو مرزا و رفتارامونه

من خودم نماز میخونم ولی اصلا از زیارت خوشم نمیاد امسالم حج واجب برامون دراومده ولی من نمیرم

یا حجاب بنظرم باید شبیه عرف جامعه باشه

اینارو برای گارد نگفتم خواستم بگم هرکسی رو نمیشه توی یک دسته خاص جا کرد

جرمت را نمیدانم... توام ندان... اینجا سلول دنجیست که عاشق میله هایش میشوی... به بند زمین خوش آمدی🍃

هرکس با کسی باهم کفوش ازدواج کنه مخصوصا مذهبی با مذهبی ازدواج کنه طبیعتا خیلی بهتره خیلی بهتره ولی  حدیث هست که تقریبا معنیش این میشه  دخترت رو به ادم باتقوا(یعنی کسیکه از گناه دوری میکنه ) بده اگه دوستش داشته باشه گرامیش میداره واگه دوستش نداشته باشه اذیتش نمیکنه