2777
2789
من خودم نماز و روزمو دارم ، مانتوییم خیلی باحجاب نیستم ، خیلی هم بد حجاب نیستم  ولی با کسی که ...

بچه ها یه سوال مثلا مانتویی که موهاش داخل باشه کامل ولی ارایش کنه  میگن خیلی باحجاب یانه

ایهاالناس تاپیک مال دو نفره دهنمو سرویس کردید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها یه سوال مثلا مانتویی که موهاش داخل باشه کامل ولی ارایش کنه  میگن خیلی باحجاب یانه

با حجاب میشه فکنم 

اما خیلی نه 

حواستو بده ، ببین از اینایی نباشه که همه چیو بهت حروم کنه 

شاید عاشقم بودیم اما از وابستگی بود :)!

ببین اول تعریف کن مذهبی بودن یعنی چی؟برای من آدمهای مذهبی یعنی کسایی که نماز و روزه و حلال و حروم رو رعایت میکنن،به نامحرم نگاه نمیکنن،فوق العاده خانواده دوستن،فوق العاده خوش اخلاق و کاری هستن،اهل خیانت و غیبت و دروغ نیستن دو بهم زن نیستن،خب با این تعریف معلومه که از خدا میخوام با آدم مذهبی ازدواج کنم

بچه ها یه سوال مثلا مانتویی که موهاش داخل باشه کامل ولی ارایش کنه  میگن خیلی باحجاب یانه

چقدر آرایش؟مانتوش در چه حدیه،اگه مانتو کتی کوتاه باشه که باسنش پیدا باشه یا هفت قلم  آرایش داشته باشه نه

چقدر آرایش؟مانتوش در چه حدیه،اگه مانتو کتی کوتاه باشه که باسنش پیدا باشه یا هفت قلم  آرایش داشت ...

مانتو از زانو  ولی ارایش ۵ ۶ قلم

ایهاالناس تاپیک مال دو نفره دهنمو سرویس کردید
خب مثلا من اگه بخوام تو اتوبوس سرمو بذارم رو شونش یا دستشو بگیرم اگه مذهبی خشک باشه نمی‌ذاره...

اونا مذهبی نیستن ...اونا داعشی ان...(اتفاقا آدمهای مذهبی خیلی این جور مسایل رو قشنگ انجام میدن و چون حلال خدا میدونن اصلا خجالت نمیکشن)

مشکل اینجاست یه سری با عقاید داعش اومدن خودشون رو مذهبی اعلام کردن الان تا میگی مذهبی اونا میان تو ذهن مردم...

مذهبی یعنی کسی که حلال و حروم میدونه...کسی که حق الناس رو رعایت میکنه و ظلم نمیکنه...کسیکه با رفتار و زبانش کسی رو نمیرنجونه و مسایل دینی رو رعایت میکنه . دینش رو به کسی تحمیل نمیکنه..که خیلی کم هستن الان متاسفانه...

هر کسی 2رکعت نماز خوند و کنارش هر کار دلش خواست کرد که مذهبی نیست...

ببین اول تعریف کن مذهبی بودن یعنی چی؟برای من آدمهای مذهبی یعنی کسایی که نماز و روزه و حلال و حروم رو ...

همه ی کسایی که تو فامیل ما به مذهبی بودن شناخته شدن این ویژگی ها رو دارن،اونقدر به زنشون احترام میذارن و دوسش دارن که آدم حظ میکنه

خب اهل نماز و روزه چطور هستی

نه من اصلا مسلمان نیستم😅

من هیچ دینیو قبول ندارم ک بخوام نماز بخونم یا روزه بگیرم

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ ️  از این تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ تو 🔒 میزنی ب قلبت تا وقتی ک از خودت بهترین نساختی و از خودت راضی نبودی کسیو وارد قلبت نکنی،ی روزی من جفت روحیمو پیدا میکنم تا اون روز زندگی پر از پیروزی و شاد برا خودم میسازم🥰من مجرد هستم چقدر قبلا توو رابطه بودنی ترس داشتم از از دست دادن ادمی ک فکر میکردم اگ نباشه من هیچم ولی الان چقدر خوشحالم و چقدر افتخار میکنم ب خودم ک تونستم از پسش بربیام💖 ی روزی دفترم پر میشه از کاراییی ک تموم کردم همه کارهایی ک نیمه تموم ول کردم از امروز شروع میکنم ب تمام کردنش بعدش ی تاپیک میزنم ب همهه نشون میدم ک من تونستم😍کائنات در جهت پیشرفت من حرکت میکنه خدایا شکرت🧿🤍💫دوستان لطف کنید احترام خود را حفظ کنید وگرنه دیگران ب شما احترام نخواهند گذاشت ۱ ۲ ۳ ۴ تشکر تشکر