مذهبی خشک نه.... ولی مذهبی که بغلم کنه بهم آرامش بده و از اینجور کارا خوشش بیاد آره
اون بغل کردنه ربطی به مذهبی بودن نداره هااااا😅 یعنی فکر میکنی مذهبیا درفاصله نیم متری از همسرشون میشینن😁... نه اتفاقا اگر توی جامعه خیلی خوددار باشن وسرشون پایین باشه. نسبت به همسرشون خیلی مشتاق وگرم هستن.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هییییچ وقت با کسی که باهات اختلاف فرهنگی و دینی داره وصلت نکن. هییییچ وقت. ۹۹ درصد اون ازدواجها پر مشکلات فراووووون میشه. واقعا عشق و دوست داشتن کافی نیس، اصلاااا کافی نیس. اولویت اصلی من در انتخاب همسرم، فرهنگ خودش و خونوادش بود، با عقیده ی دینی. من با آدم مذهبی نمیتونستم زندگی کنم، مطمئنا آدم مذهبی هم تمیتونه با من زندگی کنه.
ما تو دانشگاهمون پسرای مذهبی با دخترای به روز و غیر مذهبی دوست میشن و ازدواج میکنن مثلا یکیش بعد ازدواج زنش رو مجبور کرد دیگه مانتو جلو باز نپوشه موهاشو بیرون نریزه آرایش غلیظ نکنه ( البته اینم بگم بیشتر مادرش باعث اینهمه تغییرات در دختره شد ) الانم یه پسر مذهبی دیگه مون با یه دختر دوسته که اصلا ظاهر مذهبی نداره نمیدونم اینم میخواد ظاهر دختره رو عوض کنه یا نه ؟
اصلا نمیفهمم این پسرای مذهبی چرا از اول نمیرن دنبال دخترای مذهبی و مثل خودشون ؟