2777
2789

نه از نظر پوشش فکری هیچ جوره نمیخوریم به هم 

قانع کردنشون تو موضوع های ساده هم اغلب سخته و حرف خودشونو میزنن صرفا چون سکوت میکنی چون ناامیدی ازشون فکر میکنن حق با خودشونه 

مذهبی خشک نه.... ولی مذهبی که بغلم کنه بهم آرامش بده و از اینجور کارا خوشش بیاد آره

اون بغل کردنه ربطی به مذهبی بودن نداره هااااا😅 یعنی فکر میکنی مذهبیا درفاصله نیم متری از همسرشون میشینن😁... نه اتفاقا اگر توی جامعه خیلی خوددار باشن وسرشون پایین باشه. نسبت به همسرشون خیلی مشتاق وگرم هستن.

پارسا پسرمامان😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون بغل کردنه ربطی به مذهبی بودن نداره هااااا😅 یعنی فکر میکنی مذهبیا درفاصله نیم متری از همسرشون می ...

خب مثلا من اگه بخوام تو اتوبوس سرمو بذارم رو شونش یا دستشو بگیرم اگه مذهبی خشک باشه نمی‌ذاره...

هییییچ وقت با کسی که باهات اختلاف فرهنگی و دینی داره وصلت نکن. هییییچ وقت. ۹۹ درصد اون ازدواجها پر مشکلات فراووووون میشه. واقعا عشق و دوست داشتن کافی نیس، اصلاااا کافی نیس. اولویت اصلی من در انتخاب همسرم، فرهنگ خودش و خونوادش بود، با عقیده ی دینی. من با آدم مذهبی نمیتونستم زندگی کنم، مطمئنا آدم مذهبی هم تمیتونه با من زندگی کنه.

ادم ها به دو دسته مذهبی و غیرمذهبی تقسیم نمیشن هرکسی یچیزایی رو رعایت میکنه و براش مهمه مهم شبیه ب ...

زیارتو چرا خوشت نمیاد همینجوری میپرسم اگه دوس داری ج بده

ایهاالناس تاپیک مال دو نفره دهنمو سرویس کردید

خشک مذهب باشه نه( یعنی اینکه بگه حتما چادر سر کن یا موسیقی رو‌ حرام بدونه) . 

ولی در این حد که اهل نماز و روزه باشه(نبود هم مهم نیست اینا به خود شخص مربوطه) ، ولی اینکه محرم و نامحرم رو رعایت کنه و اهل یه سری کارها نباشه مهمه

من خودم نماز و روزمو دارم ، مانتوییم خیلی باحجاب نیستم ، خیلی هم بد حجاب نیستم 

ولی با کسی که خدا پیغمبر نشناسه ازدواج نمیکنم 

با کسی که بیش از حد افراط کنه توی مذهبی هم همینطور 

میدونی چی میگم ؟! 

کلا با آدم نرمال از همه جهت 

شاید عاشقم بودیم اما از وابستگی بود :)!

ما تو دانشگاهمون پسرای مذهبی با دخترای به روز و غیر مذهبی دوست میشن و ازدواج میکنن مثلا یکیش بعد ازدواج زنش رو مجبور کرد دیگه مانتو جلو باز نپوشه موهاشو بیرون نریزه آرایش غلیظ نکنه ( البته اینم بگم بیشتر مادرش باعث اینهمه تغییرات در دختره شد ) الانم یه پسر مذهبی دیگه مون با یه دختر دوسته که اصلا ظاهر مذهبی نداره نمیدونم اینم میخواد ظاهر دختره رو عوض کنه یا نه ؟

اصلا نمیفهمم این پسرای مذهبی چرا از اول نمیرن دنبال دخترای مذهبی و مثل خودشون ؟ 

انسانیت بالاترین دینه... اصصصصلا با آدم مذهبی ازدواج نمی‌کردم .. مخصوصا این چند سال اخیر که کلا از چشمم افتادن و با اسم دین همه کار میکنن

یک مرد واقعی همانطوری با همسرش رفتار میکند که میخواهد مرد دیگری با دخترش رفتار کند......